HiPP Mléčná kaše první vanilková —250 g

První mléčná obilná kaše PRAEBIOTIK s extraktem z Bourbonské vanilky je ideálním jídlem v období přikrmování a pro poznávání nových chutí vašeho dítěte. Je vhodná pro kojence od ukončeného 4. měsíce jako doplněk ke kojení či k počátečnímu mléku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4670106 | Zbozi: 18146656

Popis produktu

První mléčná obilná kaše PRAEBIOTIK s extraktem z Bourbonské vanilky je ideálním jídlem v období přikrmování a pro poznávání nových chutí vašeho dítěte. Je vhodná pro kojence od ukončeného 4. měsíce jako doplněk ke kojení či k počátečnímu mléku.

Užití

První mléčná obilná kaše PRAEBIOTIK s extraktem z Bourbonské vanilky je ideálním jídlem v období přikrmování a pro poznávání nových chutí vašeho dítěte. Je vhodná pro kojence od ukončeného 4. měsíce jako doplněk ke kojení či k počátečnímu mléku. Má velmi jemnou strukturu a lahodnou přirozenou chuť. Kaši připravíte velmi jednoduše — smícháním s převařenou vodou určenou pro kojence. - PRAEBIOTIK - bez přídavku cukrů — obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry, nedoslazováno ani ovocnými koncentráty - bez lepku - vápník* — přispívá k vývoji kostí - jód — přispívá ke správné funkci štítné žlázy - železo — přispívá k vývoji poznávacích funkcí, podporuje tvorbu červených krvinek - vitamín A* — přispívá ke správné funkci imunitního systému - vitamín C — podporuje vstřebávání železa - vitamín B1* — podporuje správnou funkci energetického metabolismu - omega-3 (ALA — kyselina alfa-linolenová) — mastné kyseliny — podporují rozvoj mozku a nervových buněk - kvalitní obiloviny - extrakt z Bourbonské vanilky - bez umělých aromat, barviv a konzervačních látek* - snadná příprava — obsahuje cca 7 porcí *dle zákona

Dávkování

Pro přípravu převařte vždy čerstvě pitnou vodu určenou pro kojence a nechte zchladnout na teplotu cca 50 C. Doporučené množství výrobku (podle Dávkování na obale) smíchejte s doporučeným množstvím převařené vody a dobře promíchejte. Nechte odstát, dokud kaše nezíská požadovanou konzistenci (cca 1 minutu). Před podáváním přezkoušejte teplotu. Množství vody a kaše v prášku zvolte podle věku a potřeby dítěte (podle údajů uvedených v tabulce Dávkování). Každé dítě je jiné a tak může být i počet denních porcí kaše rozdílný.

Složení

MLÉČNÁ syrovátka, rýžová krupice 30 %, sušené odtučněné MLÉKO 13 %, rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový), kukuřičná mouka, galaktooligosacharidy z LAKTÓZY (z
MLEKA), uhličitan vápenatý, extrakt z Bourbonské vanilky, kyselina L-askorbová (vitamín
C), fosforečnan železnatý, DL-alfa-tokoferyl| acetát (vitamín E), thiamin hydrochlorid (vitamín B1), retinyl acetát (vitamín A), jodičnan draselný, cholekalciferol (vitamín D).
Vztahuje se k sušenému stavu potraviny. Bez lepku.

Příbalový léták