Topnatur Müsli srdcem Paleo&Kokos—350 g

Spékané Müsli srdcem bez palmového oleje a konzervantů, ale zato plné ořechů a doplněné kokosem, které vám dodá energii na celý den. Bezlepkové Paleo&Kokos je müsli bez vloček a cukru, pouze ze směsi oříšků a semínek.

Cena vč. DPH
128 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 3756450 | Zbozi: 18135175

Popis produktu

Spékané Můsli srdcem bez palmového oleje a konzervantů, ale zato plné ořechů a doplněné kokosem, které vám dodá energii na celý den. Bezlepkové PaleožKokos je můsli bez vloček a cukru, pouze ze směsi oříšků a semínek.

Užití

Spékané Můsli srdcem má skvělou chuť, je vyrobeno z poctivých surovin a neobsahuje žádné náhražky.
Můsli srdcem je ručně míchané, s láskou spékané a pečlivě balené. Chuť spékaného můsli jsme dochutili hoblinkami kokosu, rozinkami, medem a kapkou za studena lisovaného oleje pro ještě výraznější chuť. Můsli srdcem PaleošKokos je bezlepkové, bezlaktózové a vhodné pro všechny, kteří chtějí doplnit energii na celý den.

Dávkování

Smíchejte 25 - 30g směsi (jedna porce) s oblíbeným nápojem. Můsli je ideální zalité mlékem nebo rostlinným nápojem. Skvěle se také hodí k jogurtu nebo kefiru.

Složení

Kokosové plátky 33 %, rozinky 9 % (rozinky, slunečnicový olej), směs ořechů v různém poměru 10 % (mandle natural, kešu), směs semínek v různém poměru 34 % (slunečnice, sezam, dýně, konopí neloupané), med, jablečný koncentrát a za studena lisovaný řepkový olej.
Údaje o firmě
TOPNATUR s.r.o.
Wwww.topnatur.cz

Příbalový léták