HiPP kaše Obilná BIO 100% rýžová —200 g

BIO obilná kaše - 100% rýžová od ukončeného 4. měsíce je vhodná v období přikrmování jako dokrm ke kojení nebo k počátečnímu mléku. Nemléčnou kaši připravíte velmi jednoduše - smícháním s převařenou pitnou vodou nebo s kojeneckým mlékem. Bez lepku.

Cena vč. DPH
109 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3955466 | Zbozi: 18147389

Popis produktu

BIO obilná kaše - 100% rýžová od ukončeného 4. měsíce je vhodná v období přikrmování jako dokrm ke kojení nebo k počátečnímu mléku. Nemléčnou kaši připravíte velmi jednoduše - smícháním s převařenou pitnou vodou nebo s kojeneckým mlékem.
Bez lepku.

Užití

Kaše od ukončeného 4. měsíce je vhodná v období přikrmování jako dokrm ke kojení nebo k počátečnímu mléku. Nemléčnou kaši připravíte velmi jednoduše - smícháním s převařenou pitnou vodou nebo s kojeneckým mlékem. Pečlivě čtěte návod na obalu. Pro zlepšení chuti můžete přidat několik Ižiček ovocného příkrmu. - vitamín B1— důležitý pro správnou činnost nervového systému (dle zákona) - hodnotné a snadno stravitelné BIO obiloviny - bez lepku - bez přídavku cukrů — obsahuje přirozeně se vyskytující cukry - neobsahuje mléko - bez lepku - bez přídavku aromat, barviv a konzervačních látek (dle zákona)
HiPP BIO kvalita
HiPP je celosvětově největší BIO výrobce dětské výživy. "Více než 60 let se s nadšením věnujeme ekologickému zemědělství. Cítíme velkou odpovědnost za přirozený a zdravý vývoj Vašeho dítěte a vyrábět tu nejlepší výživu považujeme za náš celoživotní úkol. Za kvalitu ručím svým jménem." Stefan HiPP

Dávkování

1. S mléčnou kojeneckou výživou: Připravte 200 ml mléka HiPP, které právě používáte (jako když připravovujete mléčnou porci do láhve). Do hlubokého talíře nasypte 3-4 polévkové lžíce (20 g) HiPP BIO Rýžové kaše, přidejte připravenou mléčnou výživu a zamíchejte. Nechte odstát, dokud kaše nezíská požadovanou konzistenci. Přezkoušejte teplotu. 2. S HA kojeneckým mlékem: Pokud má Vaše dítě zvýšené riziko vzniku alergií, konzultujte s lékařem přípravu kaše s HiPP HA mlékem. 3. Nemléčná kaše s ovocem: Převařte 100 ml vody určené pro kojence, zchlaďte na teplotu 50 *C*.
Smíchejte s 2-3 polévkovými lžícemi (12 g) výrobku. Přidejte cca 100 g HiPP BIO Ovoce nebo HiPP BIO Zeleniny a 1 čajovou lžičku řepkového oleje. Přezkoušejte teplotu. 4. Kaše s polovičním množstvím mléka: Převařte 100 ml plnotučného mléka + 100 ml vody určené pro kojence. Zchlaďte na teplotu 50 “C*. Smíchejte s 3-4 polévkovými lžícemi (20 g) výrobku.
Nechte odstát. Přezkoušejte teplotu. *pro ideální rozpustnost nepřipravujte kaši s horkou vodou.

Složení

Rýžová mouka" 100 %, vitamín B1. Bez lepku. * z ekologického zemědělství
Údaje o firmě
Příkrmy HiPP BIO splňují požadavky dle nařízení pro Ekologické zemědělství. Pečeť
BIO kvality garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.

Příbalový léták