RESOURCE Fibre Vanilka—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Používá se při nedostatečné výživě, zvýšené potřebě přísunu energie, bílkovin, při proteinkalorické malnutrici, při omezeném příjmu potravy. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
195 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 7613032493974 | Zbozi: 18136515

Popis produktu

Používá se při nedostatečné výživě, zvýšené potřebě přísunu energie, bílkovin, při proteinkalorické malnutrici, při omezeném příjmu potravy. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Resource Resource 2,0 kcal fibre je nutričně kompletní výživa se zvýšeným obsahem bílkovin a energie. Je přípravek vhodný především pro pacienty s podvýživou a dlouhodobě nemocné, pro pacienty s nádorovým onemocněním, pro pacienty se zažívacími problémy a seniory. Jde o doplňkovou výživu určenou především k popíjení mezi hlavními jídly a vhodnou pro doplnění energie u výše zmíněných skupin pacientů.
Resource 2,0 fibre se vyznačuje vysokou kalorickou hodnotou, pokrývá kompletní potřebu jednotlivých živin včetně vysokého obsahu bílkovin a zvýšeného obsahu vlákniny pro zlepšení zažívání.

Dávkování

1-3 lahvičky jako doplněk stravy nebo 4-5 lahviček na základě doporučení lékaře jako jediný zdroj výživy v případě, kdy pokrytí výživových potřeb pacienta nelze dosáhnout běžnou stravou.

Kontraindikace

Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno k parenterálnímu použití.

Fakta

Resource 2,0 fibre — potravina je vhodná jako jediný zdroj výživy. Vlastnosti a výhody: vysoký obsah energie 2,0 kcal / 1 ml = 400 kcal / 200 ml, 5 g vlákniny/200 ml, 18 g bílkovin/200 ml, 1 lahvička obsahuje přibližně 20% denní dávky vitamínů, minerálních látek a stopových prvků.

Poznámka

Nutričně kompletní vysoce energetická výživa s vysokým obsahem bílkovin. Potravina pro zvláštní výživu. Pouze na doporučení lékaře nebo na doporučení kvalifikovaného pracovníka v oblasti klinické výživy.

Příbalový léták