Cosmos náplasti Na sport—60x 100mm 5ks

Zdravotnický prostředek

Ochrana a antisepse malých poranění. Přilnavá náplast z netkaného textilu na citlivou pokožku. Zvláště měkká. Nedráždivá vůči pokožce.

Cena vč. DPH
48 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4049500472913 | Zbozi: 18102642

Popis produktu

Ochrana a antisepse malých poranění. Přilnavá náplast z netkaného textilu na citlivou pokožku. Zvláště měkká. Nedráždivá vůči pokožce.

Užití

Ochrana a antisepse malých poranění. Přilnavá náplast z netkaného textilu na citlivou pokožku. Zvláště měkká. Nedráždivá vůči pokožce. Šetrmá k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu. Prodyšná díky lepidlu nanesenému v proužcích.
Má vynikající výsledky v dermatologických testech.

Fakta

Svým zaměřením patří společnost Hartmann-Rico v © České republice © mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnického a hygienického materiálu. Zboží nabízí zákazníkům prostřednictvím sítě obchodních zástupců (zdravotnická zařízení, domovy důchodců, ústavy sociální péče atd.), přes malo i velkoobchody.
Ze široké škály nabízeného sortimentu lze z medikálních výrobků jmenovat např. kompresy, gázu, vatu, tampóny, obvazy a obinadla, náplasti, výrobky pro operační sály, k ošetřování kůže, hygienu při inkontinenci.
Z oblasti spotřebního zboží jsou známé především výrobky dámské hygieny pod značkou RIA, vata a vatové výrobky pod značkou BEL a dětské hygieny FIXIES.
Při rozvíjení obchodní činnosti vychází a navazuje společnost HARTMANN-RICO na tradice a filozofii skupiny HARTMANN. A to nejen ve výrobní sféře, ale především ve vztahu ke svým zaměstnancům a zejména zákazníkům. "Vše pro zákazníka“ je heslo nejlépe vystihující filozofii firmy, jejíž logo - modrý ovál - je již dlouhá léta pro mnoho zákazníků po celé Evropě symbolem kvality a spolehlivosti.

Poznámka

Okamžik nepozornosti v domácnosti nebo ve volné chvíli - a už se to stalo. Pro optimální péči o malá zranění je ideální sortiment náplastí Cosmos, který je dokonale přizpůsobený Vašim potřebám.
Údaje o firmě www.hartmann-rico.cz

Příbalový léták