Ginexid Gynekologická čistící pěna—150 ml

Gynekologická čisticí pěna GINEXID s pH 4,5 se indikuje pro každodenní intimní hygienu i při přítomnosti patologických stavů (bakteriální a kvasinkové záněty vnějších rodidel) a/nebo ve spojení se specifickými léčbami. Pro ženy v reprodukčním věku.

Cena vč. DPH
423 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2828201 | Zbozi: 18105706

Popis produktu

Gynekologická čisticí pěna GINEXID s pH 4,5 se indikuje pro každodenní intimní hygienu i při přítomnosti patologických stavů (bakteriální a kvasinkové záněty vnějších rodidel) a/nebo ve spojení se specifickými léčbami. Pro ženy v reprodukčním věku.

Užití

Gynekologická čisticí pěna GINEXID je unikátní gynekologická čisticí pěna určena k šetrné, ale přitom velmi účinné a snadné každodenní intimní hygieně. Díky svému složení bez agresivních povrchově aktivních látek pěna jemně čistí a je dobře snášena i při dlouhodobém používání. Hygienicko-kosmetický doplněk, který je užitečný při jakékoliv situaci se zvýšeným rizikem infekce.
Gynekologická čisticí pěna GINEXID má široké použití, zejména: při zvýšeném riziku infekcí (bazény, vířivky, tělocvičny při použití tamponů, po pohlavním styku) v období těhotenství a menstruace po chirurgických zákrocích
Gynekologická čisticí pěna GINEXID se indikuje pro každodenní intimní hygienu i při přítomnosti patologických stavů (bakteriální a kvasinkové záněty vnějších rodidel a/nebo ve spojení se specifickými léčbami.

Dávkování

Před použitím nádobu dobře protřepejte a při aplikaci spreje ji držte ve svislé poloze.
Očistěte sliznice vnějších rodidel a opláchněte vodou.
Každodenní intimní hygiena i při přítomnosti patologických stavů (bakteriální a kvasinkové záněty vnějších rodidel a/nebo ve spojení se specifickými léčbami.

Kontraindikace

Nepoužívejte v případě alergie či podezření na alergii na jakoukoliv složku přípravku.

Fakta

POUZE K ZEVNÍMU POUŽITÍ! Nepolykejte. DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO. Vyhněte se kontaktu s očima. Uchovávejte na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí.

Poznámka

Nádoba je pod tlakem. Chraňte ji před slunečním zářením a nevystavujte ji teplotám nad 50 *C. Ani vyprázdněnou nádobu neprorážejte a nevhazujte do ohně. 7 % hmotnosti náplně je hořlavých. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Nestříkejte do očí. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. Nepolykejte.

Složení

Agua, disodium laureth sulfosuccinate, butane, ammonium lauryl sulfate, chamomilla recutita flower water, hamamelis virginiana leaf water, isobutane, propane, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, lactic acid, undecylenamidopropyl betaine, peg-12 dimethicone, parfum, menthol, polyguaternium-44, chlorhexidine digluconate, melaleuca alternifolia leaf oil, limonene.
Údaje o firmě
Wwww.axonia.cz eshop.axonia.cz www.ginexid.cz

Příbalový léták