EasyGluco Testovací proužky pro glukometr—50 ks

Zdravotnický prostředek

Testovací proužky pro glukometr Easygluco založené na principu moderní biosenzorové technologie s rychlým zobrazením výsledků do 9 sekund.

Cena vč. DPH
291 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8809115901033 | Zbozi: 18104405

Popis produktu

Testovací proužky pro glukometr Easygluco založené na principu moderní biosenzorové technologie s rychlým zobrazením výsledků do 9 sekund.

Užití

Testovací proužky pro glukometr Easygluco pro stanovení cukru v krvi, je založen na principu moderní biosenzorové technologie s rychlým zobrazením výsledků do 9 sekund.

Fakta

50ks testovacích proužků založených na moderní biosenzorové technologii pro glukometr
EasyGluco za výhodnou cenu.
Proč jsou testovací proužky EasyGluco výrazně levnější?
Firemní politikou, omezením zbytných nákladů a přemrštěných marží obdobně jako tomu kdysi bylo např. u nízkonákladových leteckých společností, se společnost MEDITEST, s.r.o. stala průkopníkem nových trendů na trhu se zdravotnickými pomůckami. Uzavření exkluzivní distribuční dohody s renomovaným korejským výrobcem produktů EasyGluco umožňuje jejich prodej s takto neobvykle nízkou maloobchodní cenou, při porovnání s konkurenčními produkty až poloviční.

Poznámka

Společnost MEDITEST s.r.o. je výhradním dovozcem špičkových glukometrů EasyGluco a testovacích proužků. MEDITEST se snaží dlouhodobě nabízet nejnižší ceny na trhu při zachování vysoké kvality všech výrobků.
Údaje o firmě
Wwww.meditest.cz

Příbalový léták