HiPP šťáva BIO Banánový nektar —200 ml

BIO Banánový nektar vhodný pro citlivý dětský organismus od ukončeného 4. měsíce, obsahuje vitamin C, který podporuje vstřebávání železa z maso-zeleninových pokrmů. Bez lepku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3865350 | Zbozi: 18133174

Popis produktu

BIO Banánový nektar vhodný pro citlivý dětský organismus od ukončeného 4. měsíce, obsahuje vitamin C, který podporuje vstřebávání železa z maso-zeleninových pokrmů.
Bez lepku.

Užití

BIO Banánový nektar vhodný pro citlivý dětský organismus, obsahuje vitamin C, který podporuje vstřebávání železa z maso-zeleninových pokrmů.
VITAMÍN C - PRO PODPORU IMUNITY A VSTŘEBÁVÁNÍ ŽELEZA v BIO kvalitě bez lepku bez přídavku barviv, konzervačních látek a aromat (dle zákona)
Banánový nektar je vyroben z BIO banánů, které pěstujeme v jejich přirozeném prostředí - v kostarické džungli. Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva. Ovoce necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby bylo sladké a šťavnaté.
Zpracováváme ho šetrně, aby si uchovalo důležité živiny a vitamíny.

Dávkování

Dle potřeby. Před použitím protřepat.
Zdroj vitamínu — podávejte k jídlu. Lze zředit pitnou vodou v poměru 1:2. Zbylou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 3 dnů. Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování.
Údaje o firmě www.hipp.cz

Příbalový léták