Absorpční podložky DEPEND L—60x90 cm, 10ks

Zdravotnický prostředek

Vysoce absorpční podložky se superabsorbentem jsou určeny pro inkontinentní pacienty všech stupňů. Chrání postele před znečištěním.

Cena vč. DPH
143 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 5029053521183 | Zbozi: 18118218

Popis produktu

Vysoce absorpční podložky se superabsorbentem jsou určeny pro inkontinentní pacienty všech stupňů. Chrání postele před znečištěním.

Užití

Podložky Depend pod pacienty se vyznačují vysoce účinnou obsorpcí. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Celulóza účinně absorbuje tekutinu a polyetylenová fólie zabraňuje prosakování tekutiny pod podložku. 10 podložek v balení ve velikosti L (60x90 cm).

Dávkování

Dle potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

DEPENDS nabízí kompletní řadu absorpčních produktů pro osoby s lehkou až těžkou formou inkontinence. Pro osoby s lehkou formou inkontinence nabízí vložky DEPEND.
Pro pacienty, kteří trpí střední formou inkontinence jsou určeny jednorázové vložné pleny
DEPEND, které vypadají a padnou jako běžné spodní prádlo. Zůstávají pevně na svém místě, takže nabízejí pohodlí a diskrétnost při celodenní ochraně. Pro pacienty, kteří trpí středně těžkou formou inkontinence, jsou určeny jednorázové natahovací kalhotky
DEPEND, které vypadají a padnou jako běžné spodní prádlo. Zůstávají pevně na svém místě - nabízejí pohodlí a diskrétnost při celodenní ochraně. Pro osoby s těžkou formou inkontinence jsou určeny plenkové kalhotky.

Poznámka

Společnost Kimberly-Clark byla založena již v roce 1872 a od té doby usiluje o zpříjemnění Vašeho života. Patří k předním výrobcům spotřebního zboží. V Evropě má přední pozici v prodeji papírových výrobků: Huggies, Kleenex, Andrex, Scottex, Hakle,
Kotex a Camelia.
V roce 1996. vstoupila americká společnost Kimberly-Clark na český trh. Ve východočeské Jaroměři od společnosti Zisoft-BOBI koupila závod na výrobu dětských jednorázových plenek značky Bobi. Oblíbené plenky s obrázkem krtečka na obalu byly postupně nahrazeny světově oblíbenou značkou Huggies.
V Jaroměři se dnes vyrábějí nejen plenky Huggies, ale i pomůcky pro pacienty trpící inkontinencí značky BobiAbsorba. Kimberly-Clark provozuje i výrobní závod v Litovli, kde se vyrábí výrobky dámské hygieny značky Lidie. Na českém trhu společnost nabízí svým zákazníkům výrobky značky Huggies, Kleenex, Kotex, BobiAbsorba a Hakle.
Údaje o firmě www.depend.cz

Příbalový léták