Clinomyn zubní pasta—75 ml

Clinomyn pro kuřáky byla speciálně vyvinuta pro odstranění skvrn od nikotinu a tabáku, skvrn od čaje, kávy, červeného vína a jídla.

Cena vč. DPH
78 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks


PDK: 5011111809166 | Zbozi: 18117038

Popis produktu

Clinomyn pro kuřáky byla speciálně vyvinuta pro odstranění skvrn od nikotinu a tabáku, skvrn od čaje, kávy, červeného vína a jídla.

Užití

Clinomyn pro kuřáky byla speciálně vyvinuta pro odstranění skvrn od nikotinu a tabáku, skvrn od čaje, kávy, červeného vína a jídla. Clinomyn unikátní čistící systém obsahuje
Polynam, který čistí velmi důkladně vaše zuby. Obsažený Fluorid zuby posiluje a napomáhá prevenci proti zubnímu kazu a intenzivní ledová chuť máty osvěžuje dech.
Clinomyn pro kuřáky obnoví váš zářivý úsměv.

Fakta

Balírny Douwe Egberts a.s. divize drogerie a kosmetiky
Většina obchodníků a spotřebitelů si pod značkou Douwe Egberts vybaví především výrobce a dodavatele kávových a čajových výrobků. V poslední době ale o sobě dává čím dál více vědět také divize H8BC. Anglický název Household and Body Care Division jsme volně přeložili do českého jazyka jako „divize drogerie a kosmetiky“ a tak také od roku 1993 vystupujeme na českém trhu.
Sara Lee/DE n.v. má ve svém portfoliu velké množství značek z oblasti drogistického a kosmetického zboží, které jsou známy po celém světě. Díky této skutečnosti a díky zázemí a zkušenostem, které nám naši zahraniční partneři poskytují, můžeme nabídnout zákazníkům zboží i servis s vysokou úrovní kvality. Divize se od roku 1993 neustále rozvíjí a každý rok uvádí na český trh vybrané novinky. Od počátku existence jsou v našem portfoliu značky Kiwi (péče o obuv) a osvěžovače vzduchu Ambi Pur. V průběhu let postupně přibývaly další značky (insekticidy Catch, koupelová kosmetika Radox, tělová kosmetika Sanex atd.) Průběžně se věnujeme posilování všech značek uvedených na český trh. Podporu prodeje reprezentují pravidelné reklamní kampaně ve všech hlavních médiích, speciální akce pro obchodníky i spotřebitele.
Jsme moderní zákaznicky orientovaná společnost, která dodává na trh vysoce jakostní značkové výrobky.
Všechny aktivity společnosti směřují k jednomu hlavnímu cíli, a tím je spokojený zákazník.
Údaje o firmě
Wwww.saralee.cz

Příbalový léták