HIPP Baby Bio Kuskus se zeleninou—190 g

BIO vegetariánský příkrm HiPP BIO Kuskus se zeleninou, pro děti od uk. 5. měsíce. Obsahuje omega-3 mastné kyseliny pro vývoj mozku a nervových buněk. Bez přídavku soli a bez lepku. S železem z amarantu a vybraných surovin.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3431260 | Zbozi: 18131052

Popis produktu

BIO vegetariánský příkrm HiPP BIO Kuskus se zeleninou, pro děti od uk. 5. měsíce.
Obsahuje omega-3 mastné kyseliny pro vývoj mozku a nervových buněk. Bez přídavku soli a bez lepku. S železem z amarantu a vybraných surovin.

Užití

Vegetariánské příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám miminek, obsahují železo, důležité pro tvorbu krvinek a rozvoj duševních schopností. Dbáme na to, aby naše příkrmy měly jednoduché složení a byly připravovány z těch nejkvalitnějších surovin. Při pěstování dodržujeme pravidla organického pěstování: Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva. Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná. Zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny. Protože víme, že když jde o děti, na kvalitě záleží. - Vegetariánské menu se železem — pro tvorbu krvinek a rozvoj duševních schopností. - Bez přídavku soli - obsah soli je daný obsahem sodíku. - Omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje — pro vývoj mozku a nervových buněk. - Bez přídavku aromat, barviv, konzervačních látek a modifikovaného škrobu - dle zákona. - V HiPP BIO kvalitě. - Klimaticky pozitivní produkt.

Dávkování

Zahajte přikrmování pár lžičkami před mléčnou výživou. Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázní nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování.

Složení

mrkev“, odstředěné MLEKO“, rajčata*, kuskus* vařený 10 % (tvrdá PSENICE), mouka amarant* 7 %, cuketa“, lilek*, cibule", řepkový olej“ 2,4 %, sušené odtučněné MLEKO“, škrob“, citrónová šťáva“ z koncentrátu, koření“. Obsahuje lepek. *z ekologického zemědělství
Údaje o firmě www.hipp.cz

Příbalový léták