GINEXID vaginální výplach—3x100ml

Zdravotnický prostředek

Pomáhá udržovat přirozenou obranyschopnost vaginální sliznice. Pomocná a preventivní léčba vaginálních zánětlivých onemocnění, jejichž příznaky (pálení, podráždění a svědění) pomáhá tlumit. V případě nadměrného vaginálního výtoku.

Cena vč. DPH
285 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2868470 | Zbozi: 18134937

Popis produktu

Pomáhá udržovat přirozenou obranyschopnost vaginální sliznice. Pomocná a preventivní léčba vaginálních zánětlivých onemocnění, jejichž příznaky (pálení, podráždění a svědění) pomáhá tlumit. V případě nadměrného vaginálního výtoku.

Užití

GINEXID vaginální výplach působí prostřednictvím vaginální irigace.
Díky svému jemnému čisticímu účinku a pH pomáhá udržovat | přirozenou obranyschopnost vaginální sliznice neporušenou. Kromě toho má díky přítomnosti specifických rostlinných složek také zklidňující a osvěžující účinky.
Hygienický doplněk pro vaginální použití je indikován jako pomocná a preventivní léčba vaginálních zánětlivých onemocnění, jejichž příznaky (pálení, podráždění a svědění) pomáhá tlumit.
Kromě toho je vhodný: k očištění a odstranění zbytků vaginálně užívaných léků (nejdříve si přečtěte pokyny na jejich obalu); k běžné intimní hygieně; k intimní hygieně na konci menstruace; k intimní hygieně po pohlavním styku; k očištění v případě nadměrného vaginálního výtoku.

Dávkování

Používejte 1-2 výplachy týdně nebo podle lékařského předpisu.
Otáčejte horní částí uzávěru motýlkovitého tvaru, dokud se neodlomí, a na vrchní část lahvičky mírným zatlačením nasaďte kanylu.
Zaujměte pohodlnou polohu (vsedě nebo v mírném záklonu na bidetu nebo na toaletě) a pozvolna zaveďte 3-4 cm kanyly do pochvy. Nezavádějte kanylu hluboko. Pomalu stiskněte lahvičku (nejlépe v poloze dnem vzhůru) a postupně vytlačte veškerý roztok do pochvy. Po skončení výplachu neoplachujte. Lahvičku a kanylu po použití znovu nepoužívejte a zlikvidujte je.

Příznaky

Pomocná a preventivní léčba vaginálních zánětlivých onemocnění, jejichž příznaky (pálení, podráždění a svědění) pomáhá tlumit. V případě nadměrného vaginálního výtoku.

Kontraindikace

Přípravek nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu. Přípravek nepoužívejte, pokud je porušen uzávěr lahvičky. Nepolykejte. Vyhněte se kontaktu s očima. Vzhledem k obsahu přírodních výtažků může přípravek na dně obsahovat usazeniny, které po protřepání zmizí. Bez předchozí porady s lékařem nepoužívejte současně s jinými zdravotnickými prostředky. Přípravek uchovávejte mimo dosah dětí.

Vedlejší příznaky

Používání všech přípravků pro místní použití, obzvláště je-li dlouhodobé, může způsobit přecitlivělost; pokud k ní dojde, přerušte léčbu a poraďte se s lékařem.

Fakta

Možná přítomnost usazenin na dně neznamená změnu produktu.

Poznámka

Prudký výplach nebo zavedení kanyly příliš hluboko mohou způsobit proniknutí kanyly nebo roztoku za vaginální kanál a v některých případech mohou vyvolat vagální reakci.

Složení

Voda, destilovaná růžová voda, destilovaná heřmánková voda, destilovaná vilínová voda, chlorhexidin-diglukonát, levandulová esence, kyselina mléčná, kokamidopropyl betain, butyl (26) OE (26) OP, hydrogenovaný ricinový olej (40) OE.
Údaje o firmě www.ginexid.cz www.axonia.cz eshop.axonia.cz

Příbalový léták