Silonda ochranný krém—500 ml

Silonda ochranný krém je intenzivní hydratační péče o pokožku celého těla s obsahem glycerinu a vitaminu E.

Cena vč. DPH
187 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks

PDK: 4028163038926 | Zbozi: 18111420

Popis produktu

Silonda ochranný krém je intenzivní hydratační péče o pokožku celého těla s obsahem glycerinu a vitaminu E.

Užití

Hluboce hydratační, ochranný, revitalizační, vyhlazující a čistící účinek. Rychle se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty a neslepuje chloupky. Vhodná pro všechny typy pokožky, udržuje správné pH, dodává potřebnou vlhkost, výživu, hebkost, pružnost, svěžest. Intenzivní hydratační péče o pokožku rukou a celého těla s obsahem glycerinu a vitaminu E. Mimořádně bohaté složení přípravku dokáže uchovat pokožku pevnou, vláčnou a hebkou. Speciální vysoce hydratační emulze je určena ke každodennímu použití a navazuje na vynikající tradici oblíbených přípravků Silonda a Silonda Lipid, tekutých ochranných krémů s obsahem včelího vosku, které skvěle regulují vlhkost pokožky.

Dávkování

Naneste množství krému o velikosti lískového oříšku na hřbet ruky.

Fakta

Ecolab Health Care Division je mezinárodní společnost, která nabízí takzvaný full service, tj. zajištění veškerých požadavků souvisejících s čištěním a hygienou. Nejde tedy jen o prodej chemikálií, naše komplexní programy obsahují poradenský i technický servis s velkým důrazem na kvalitu a ekologii. Všechny nové technologie, inovační řešení, patentované přípravky a systémy jsou námi odborně modifikovány tak, aby individuálně vyhovovaly všem našim partnerům.

Poznámka

Komplexní dezinfekční program pro celou oblast zdravotnictví, pro všechny instituce sociální péče včetně penzionů pro seniory, ozdravoven, léčeben a kojeneckých ústavů, pro laboratoře, kuchyně, kosmetické provozovny, pedikúry, manikúry, solária, balneoprovozy, holičství a kadeřnictví.
Údaje o firmě www.ecolab.com

Příbalový léták