Panthenol mléko 10% s jogurtem—200 ml

Tělové mléko s 10% D-panthenolu, Yogurtem, Mandlovým olejem a vitaminem E. Lehké výživné tělové mléko příjemné svěží vůně s hydratačním účinkem. Snižuje nepříjemné pocity svědění a redukuje pocit podráždění a zčervenání pokožky.

Cena vč. DPH
133 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2536846 | Zbozi: 18126312

Popis produktu

Tělové mléko s 10% D-panthenolu, Yogurtem, Mandlovým olejem a vitaminem E. Lehké výživné tělové mléko příjemné svěží vůně s hydratačním účinkem. Snižuje nepříjemné pocity svědění a redukuje pocit podráždění a zčervenání pokožky.

Účinné látky

D-panthenol
Jogurt
Vitamin E, mandlový olej

Užití

D-panthenol hydratuje a zvláčňuje pokožku, napomáhá přirozené regeneraci a podporuje obnovu buněk. Snižuje nepříjemné pocity svědění a redukuje pocit podráždění a zčervenání pokožky. Yogurt obsahuje všechny pleti prospěšné látky jako jogurt. Kyselinu mléčnou, laktózu a proteiny, které napomáhají zadržet vodu v pokožce a mají sami i hydratační účinky. Dále obsahuje Vitaminy A, B1,B2,B5 a B6 včetně minerálů a stopových prvků přispívajících k obnově a výživě pokožky. Mandlový olej je bohatý na prospěšné mastné kyseliny, vitaminy a minerální látky. Chrání pokožku před dehydratací a tvorbou vrásek. Vitamin E chrání buňky před poškozením a tím oddaluje biologické stárnutí kůže.

Dávkování

Mléko v dostatečném množství naneste na pokožku a lehce vetřete. Aplikaci opakujte dle potřeby, v případě pocitů suchosti pokožky nebo po koupeli.

Příznaky

Suchá kůže se sklony k šupinatění a podráždění až ekzémům, včetně atopického.
Podrážděná kůže se zčervenáním, pocity svědění až pálení. Důsledkem může být rychlý přechod z chladu do tepla, UV záření, chlorovaná voda, dehydratace koupáním,začínající infekty.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.může se vyskytnout nežádoucí reakce v důsledku přecitlivělosti na některou ze složek přípravku (Viz. složení na obalu přípravku)

Složení

Ingredients: Agua, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ceteareth-20,
Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethicone, Yogurt, Tocopheryl Acetate, Parfum,
Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine
Údaje o firmě .
MedicProgress, a.s.: Česká firma zabývající se vývojem a výrobou moderních přípravků z oblasti zdravotnických prostředků, doplňků stravya kosmetiky. Při vývoji a výrobě využívá nejmodernějších poznatků vědy a medicíny. www.medicprogress.cz

Příbalový léták