HiPP Dětské menu Těstoviny —S lososem, brokolicí a smetanou 250 g

Příkrm pro děti od ukončeného 14. měsíce. Obsahuje: Omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje – důležité pro rozvoj mozku a nervových buněk. S přídavkem jódu, který je důležitý pro činnost štítné žlázy. Bez přídavku aromat, barviv.

Cena vč. DPH
65 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks

PDK: 2898717 | Zbozi: 18130345

Popis produktu

Příkrm pro děti od ukončeného 14. měsíce. Obsahuje: Omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje — důležité pro rozvoj mozku a nervových buněk. S přídavkem jódu, který je důležitý pro činnost štítné žlázy. Bez přídavku aromat, barviv.

Užití

V prvním roce života udělalo vaše miminko velké pokroky ve vývoji, k tomu je třeba přihlédnou i při sestavování jídelníčku. Dětská HiPP menu obsahují větší kousky a lehce stravitelné maso. V prvních 3 letech života záleží na kvalitě každé lžičky. My v HiPPu to víme, a proto: Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva.
Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná.
Zpracováváme ji šetmě, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny. Zodpovědně přistupujeme také k rybolovu. Mořské ryby pocházejí z pobřežního rybolovu, jehož stanoviště se nacházejí ve vybraných regionech, nepodílíme se tak na nadměrném rybolovu v oceánech. - Obsahuje kousky - důležité pro učení kousání a žvýkání. - Maso z mořských ryb. - JOD pro funkci štítné žlázy. - Omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje — pro vývoj mozku a nervových buněk. - Se sníženým obsahem soli. - Bez přídavku aromat, barviv, konzervačních látek a modifikovaného škrobu - dle zákona.

Dávkování

Podávejte podle potřeby a chuti dítěte. Jedno balení je ideální jako oběd.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Zelenina" 32 % (mrkev“ 20 %, brokolice*10 %, cibule“), voda, vařené těstoviny ve tvaru mušlí“(mouka z tvrdé PŠENICE, VAJEČNÝ BÍLEK) 17%, LOSOS 8 %, uvařené mleté nudle*(mouka z tvrdé PŠENICE), SMETANA* 3 %, řepkový olej“ 1,3%, rýžová mouka", citrónová šťáva“ z koncentrátu, petržel“, jedlá sůl s jódem *z ekologického zemědělství
Údaje o firmě
HiPP Czech, s.r.o., Pekařská 628/14, 155 00 Praha 5, Infolinka +420 724 139 949; po-pá: 9-14 hod.

Příbalový léták