Ocutein Ginkgo 45mg+Lutein 15mg Da Vinci Academia—60+30 tobolek

OCUTEIN® GINKGO Lutein 15 mg je první doplněk stravy, který obsahuje zcela jedinečné spojení důležitých 4 kategorií živin: Ginko biloba, Omega 3, Karotenoid complex, Antioxidant complex.

Cena vč. DPH
535 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2985373 | Zbozi: 18106337

Popis produktu

OCUTEINO GINKGO Lutein 15 mg je první doplněk stravy, který obsahuje zcela jedinečné spojení důležitých 4 kategorií živin: Ginko biloba, Omega 3, Karotenoid complex, Antioxidant complex.

Užití

OCUTEIN© GINKGO Lutein 15 mg obsahuje zcela jedinečné spojení 4 důležitých kategorií živin. Žádnou z těchto živin si tělo nedokáže vytvořit samo, a proto je doporučeno je přijímat ze stravy, přičemž velmi důležitá je také jejich vhodná kombinace: 1. GINKGO BILOBA: Extrakt Ginkgo biloby podporuje periferní krevní oběh a vyživuje sítnici oka, což je pro oči zvláště užitečné. Jedna tobolka obsahuje významné množství standardizovaného extraktu Ginkgo biloby - 45 mg. 2. OMEGA-3 VÍCENENASYCENĚ MASTNÉ KYSELINY: Jedna tobolka obsahuje 250 mg kyseliny dokosahexaenové (DHA) a 36 mg kyseliny eikosapentaenové (EPA). DHA a
EPA jsou vysoce koncentrovány v buňkách oka. DHA přispívá k udržení normálního vidění. Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně. 3. PŘÍRODNÍ KAROTENOID COMPLEX: Jedna tobolka obsahuje 14 mg luteinu a 1 mg zeaxanthinu, tedy 15 mg karotenoidů, které jsou soustředěny zejména ve žluté skvrně - malé části sítnice, která je zodpovědná za centrální vidění. Dalším významným karotenoidem je vitamin A, který přispívá k zachování normálního stavu zraku. 4. ANTIOXIDANT COMPLEX: Vitamin C, zinek a selen přispívají k ochraně buněk před oxidačním poškozením. Zinek navíc přispívá k udržování normálního zraku a rozpoznávacích funkcí.
Doplněk stravy.

Dávkování

1 tobolka denně.

Příznaky

Proč užívat OCUTEINS GINKGO Lutein 15 mg? - jediná oční vyživa se 4 kategoriemi živin - podporuje periferní krevní oběh očí (ginkgo) - přispívá k udržení kvalitního zraku (DHA, vitamin A a zinek).

Fakta

Skladování

slunečním zářením, mrazem a vysokými teplotami.

Poznámka

Upozornění: Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Vhodné pro diabetiky. Bez umělých barviv. Zvýšené opatrnosti je nutné dbát při současném užívání léků proti srážlivosti krve.

Složení

Lutein (obsahuje 1 mg zeaxanthinu) 15 mg, Standardizovaný extrakt Ginkgo biloba (24 % flavonoidních glykosidů a 6 % terpenických laktonů) 45 mg, Vitamin A (retinyl palmitát) 628 mcg, Rybí olej (DHA 250 mg, EPA 36 mg) 360 mg, Zinek (oxid zinečnatý) 14 mg,
Selen (seleničitan sodný) 26 mcg, Vitamin C (L-askorban sodný) 100 mg
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták