HIPP Baby Karotka s bramborami a lososem—190 g

Masozeleninový příkrm HiPP Mrkev s bramborami a lososem, pro děti od uk. 4. měsíce. Losos obsahuje velké množství hodnotných Omega-3 mastných kyselin, které jsou důležité pro rozvoj mozku a nervových buněk. Bez přídavku soli a bez lepku.

Cena vč. DPH
50 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3134617 | Zbozi: 18130346

Popis produktu

Masozeleninový příkrm HiPP Mrkev s bramborami a lososem, pro děti od uk. 4. měsíce.
Losos obsahuje velké množství hodnotných Omega-3 mastných kyselin, které jsou důležité pro rozvoj mozku a nervových buněk. Bez přídavku soli a bez lepku.

Užití

Příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám miminek. My v HiPPu víme, že když jde o děti, na kvalitě záleží, a proto dodržujeme pravidla organického pěstování:
Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva. Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná. Zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny. Zodpovědně přistupujeme také k rybolovu. Mořské ryby pocházejí z pobřežního rybolovu, jehož stanoviště se nacházejí ve vybraných regionech, nepodílíme se tak na nadměrném rybolovu v oceánech. - Bez přídavku soli - obsah soli je daný obsahem sodíku. - Omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje — pro vývoj mozku a nervových buněk. - Bez přídavku aromat, barviv, konzervačních látek a modifikovaného škrobu - dle zákona. - Bez lepku. - Bez geneticky modifikovaných surovin (dle Nařízení pro Ekologické zemědělství) - Vařené v páře.

Dávkování

Zahajte přikrmování pár lžičkami před mléčnou výživou. Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázní nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování.

Složení

Zelenina“ 65 % (mrkev* 45 %, brambory“ 20 %), voda, divoký LOSOS 8 %, řepkový olej“ 2,1%, rýžová mouka“. *z ekologického zemědělství

Příbalový léták