FC Botuceutical Gold sérum na vrásky—30 ml

Biotechnologické sérum proti vráskám na zralou pleť 45+ let - řešení v boji proti jemným, ale i odolným, a těžce odstranitelným vráskám.

Cena vč. DPH
1 142 Kč
Dostupnost
skladem 4 ks

PDK: 3146447 | Zbozi: 18132476

Popis produktu

Biotechnologické sérum proti vráskám na zralou pleť 45+ let - řešení v boji proti jemným, ale i odolným, a těžce odstranitelným vráskám.

Účinné látky

Aminokyseliny

Užití

Botuceutical Gold sérum proti vráskám na zralou pleť je převratné pleťové sérum, které poskytne Vaší pleti viditelnou úlevu po 15 000 mimických výrazech, které každý den udělá Vaše tvář. Botuceutical Gold biotechnologické sérum proti vráskám určené pro ženy a muže nad 45 let je jedinečná kombinace čtyř peptidů vyvinutá speciálně na zralou pleť nad 45 let. Botuceutical Gold sérum proti vráskám na zralou pleť obsahuje kromě peptidů,
DMAE, kyseliny hyaluronové, kyseliny lipoové i částice zlata, co dodává pleti jedinečný odstín a navrátí Vaší pleti vitalitu, pevnost a pružnost.

Dávkování

Pro dosažení optimálních výsledků nanášejte Botuceutical Gold sérum proti vráskám na jemné linie a vrásky 2x denně (ráno a večer) po dobu 30 dnů. Potom nanášejte jedenkrát denně, aby se mladistvý vzhled udržel. Uvolňující účinek Botuceuticalu Gold séra proti vráskám na zralou pleť je postupný, kumulativní a reverzibilní.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Jedním z nejviditelnějších příznaků stárnutí pokožky je zvýšená tvorba vrásek na tváři.
Stárnutí je přirozený jev, spojený s určitými biochemickými, histologickými a fyziologickými změnami, které podporuje i vystavení pokožky vnějšímu prostředí. Existují i další sekundární faktory, které mohou způsobit vznik charakteristických vrásek a rýh na tváři. Patří mezi ně gravitační přitažlivost, častý a nepřetržitý tlak na pokožku tváře (např. během spánku), nebo opakované pohyby tváře způsobené kontrakcí mimických svalů. Botuceutical Gold sérum proti vráskám na zralou pleť je převratné pleťové sérum, které poskytne Vaší pleti viditelnou úlevu po 15 000 mimických výrazech, které každý den udělá Vaše tvář.

Složení

Agua, Acetyl Hexapeptide-8, Glycerin, Pentapeptide-18, Caprylyl Glycol, Acetyl
Octapeptide-3, Xanthan Gum, Carrageenan (Chondrus Crispus), Glucose, Dipeptide
Diaminobutyroyl| Benzylamide Diacetate, Propylene Glycol, Propanediol, Lecithin, Sodium
Hyaluronate, © Polysorbate © 20, © Phenoxyethanol, © Ethylhexylglycerin, — Carbomer,
Triethanolamine, Dimethylaminoethanol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Imidazolidinyl
Urea, Alpha Lipoic Acid, Retinyl Palmitate, Parfum, Mica, Silica, Tin Oxide.
Údaje o firmě www.f-cosmeceuticals.com

Příbalový léták