Elasti-q Vitamins & Minerals—90 tablet

Elasti-Q Vitamins & Minerals je doplněk stravy, unikátní svým jedinečným systémem tablet s postupným uvolňováním obsažených vitaminů a minerálů.

Cena vč. DPH
453 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594059731067 | Zbozi: 18103765

Popis produktu

Elasti-© Vitamins 4 Minerals je doplněk stravy, unikátní svým jedinečným systémem tablet s postupným uvolňováním obsažených vitaminů a minerálů.

Účinné látky

Vápník
Hořčík
Vitamín C

Užití

Přípravek Elasti-© Vitamins 4 Minerals doporučujeme užívat v období, kdy plánujete těhotenství, v jeho průběhu i při kojení. Jeho výjimečné složení přispívá k normální syntéze DNA (zinek), k normálnímu růstu zárodečných tkání během těhotenství (kyselina listová) a zároveň se podílí i na procesu dělení a diferenciaci buněk (kyselina listová a zinek). Obsahuje kombinaci látek, které přispívají k normální tvorbě červených krvinek (vitamín B12 a B6) a hemoglobinu (železo a vitamín B6). Dále toto složení přispívá k běžnému vstřebávání železa (vitamin C) a vápníku (vitamin D3), a pomáhá udržovat normální stav zubů (vitamin D3), a normální vzhled vlasů, nehtů a kůže (zinek).

Dávkování

1x denně 1 tableta během jídla.

Příznaky

Těhotné a kojící ženy mají specifické potřeby na přísun vitaminů a minerálů v období, kdy organismus maminky je jediným zdrojem těchto látek pro dítě.

Fakta

Není určeno pro děti.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy.
Ukládejte mimo dosah dětí!
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták