Eucerin UreaRepair PLUS krém pro lokální použití—30% Urea 75 ml

Eucerin UreaRepair PLUS Krém pro lokální použití 30% Urea obsahuje Ureu + Ceramidy a Přirozené hydratační látky. Zjemňuje hrubé, suché a olupující se plochy na pokožce. Poskytuje exfoliační účinek, pokožku zjemňuje a zvláčňuje.

Cena vč. DPH
452 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3992485 | Zbozi: 18145044

Popis produktu

Eucerin UreaRepair PLUS Krém pro lokální použití 30% Urea obsahuje Ureu + Ceramidy a Přirozené hydratační látky. Zjemňuje hrubé, suché a olupující se plochy na pokožce.
Poskytuje exfoliační účinek, pokožku zjemňuje a zvláčňuje.

Užití

Eucerin© UreaRepair PLUS Krém pro lokální použití 30% Urea obsahuje unikátní kombinaci složek: - Vysoce koncentrovaná 30% urea poskytuje jemný exfoliační účinek. - Přirozené hydratační látky pokožku hydratují a vážou vodu uvnitř pokožky. - Ceramidy obnovují bariéru pokožky.
Výsledek: Viditelně hladší a vláčná pokožka po 1 týdnu, při pravidelném používání se její stav dále zlepšuje.

Dávkování

Aplikujte lokálně na plochy suché, hrubé, ztvrdlé nebo olupující se pokožky na loktech, chodidlech, rukou a kolenou.
Nepoužívejte na poraněnou pokožku či na pokožku celého těla.
Vyhněte se kontaktu s očima.

Příznaky

V důsledku např. mechanického tlaku či tření mohou zejména na loktech, chodidlech, rukou a kolenou vznikat plochy velmi suché, hrubé, ztvrdlé a/nebo olupující se pokožky.

Fakta

Klinické a dermatologické studie prokázaly velmi dobrou účinnost a kožní snášenlivost na extrémně suchých, hrubých plochách pokožky. Vhodný při hyperkeratotických kožních onemocněních a na psoriatické plaky (ložiska lupénky). Vhodný též jako doplňková péče.
Údaje o firmě
Wwww.eucerin.cz

Příbalový léták