Fytofontana Aloe vera—gel 100 ml

Gel příjemně chladí, osvěžuje a zklidňuje podráždění. Gel je příjemný a snadno se roztírá. Vhodný k ošetření pokožky po nadměrném slunění.

Cena vč. DPH
167 Kč
Dostupnost
skladem 10 ks

PDK: 3309235 | Zbozi: 18126176

Popis produktu

Gel příjemně chladí, osvěžuje a zklidňuje podráždění. Gel je příjemný a snadno se roztírá. Vhodný k ošetření pokožky po nadměrném slunění.

Účinné látky

Aloe Vera extract

Užití

Aloe vera gel přispívá k hydrataci pokožky, regeneruje ji a ozdravuje a nemá alergizující účinky. Aloe vera gel je příjemný a snadno se roztírá. Je vhodný k ošetření pokožky po slunění, zejména při nadměrném slunění, kdy dojde k zčervenání nebo ke spálení pokožky od slunce či jakýmkoli jiným způsobem. Příjemně chladí, osvěžuje a zklidňuje podráždění, je vhodný i jako podklad pod make-up. Aloe vera gel má široké uplatnění při každodenní péči o pokožku, která je zatěžována vnějšími vlivy a je určen pro všechny věkové kategorie.

Dávkování

Nanášet několikrát denně na potřebné kožní partie.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Společnost Herb-Pharma AG (Švýcarsko) je výrobcem a dodavatelem výrobků v oblasti zdravotních pomůcek, výživových doplňků a speciální kosmetiky.
Herb-Pharma přichází na globální trh s jasnou koncepcí a vizí pro konečného zákazníka, s vizí zdraví člověka, založeného na přírodních produktech.

Složení

Agua, Glycerin, © Polysorbate 20, Carbomer, © Triethanolamine, © Phenoxyethanol,
Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis, Parfum, Chlorophyl.
Údaje o firmě www.herb-pharma.com

Příbalový léták