Dr.Grepl Ortopedické vložky celkové Adam—vel. 42

Zdravotnický prostředek

Ortopedické vložky Dr.Grepl mají celoplošné vyměkčení stélky, větší měkkost a vyšší odpružení v patě. Jsou opatřeny příčnou a podélnou klenbou v odlehčeném anatomickém tvaru a dvojitým patním tlumičem, který na vrchní části stélek změkčuje došlap.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594014190342 | Zbozi: 18124229

Popis produktu

Ortopedické vložky Dr.Grepl mají celoplošné vyměkčení stélky, větší měkkost a vyšší odpružení v patě. Jsou opatřeny příčnou a podélnou klenbou v odlehčeném anatomickém tvaru a dvojitým patním tlumičem, který na vrchní části stélek změkčuje došlap.

Užití

Ortopedické vložky Adam se vyrábějí z materiálů I.jakosti na přírodní bázi. Kožený svršek vložky ideálně působí na hygienu nohou a je z pohledu funkčnosti stavěn velmi komfortně. Vložky jsou lehké, zbytečně nezmenšují prostor uvnitř obuvi, velmi dobře se vměstnají do sériově vyráběné obuvi, jejich použití je jednoduché a přirozené.Působí jako prevence při nastupujících problémech s poklesem příčné a podélné klenby nožní, pomáhají odstraňovat bolesti krční a bederní páteře, svalů a kloubů. Anatomické provedení ideálně obepíná tvar chodidla, fixuje chodidlo v ose těla a přispívá ke stabilitě chůze.
Jejich nespornou výhodou je rovněž kresba perforace v obvodu svršku, která napomáhá provzdušnění prostoru uvnitř obuvi,odvádí páry vznikající při pocení nohou. Udržba je jednoduchá ve smyslu vyjmutí vložky po použití z obuvi a její prosušení za pokojové teploty.

Prevence

Zmírňují nebo snižují bolesti při nastupujících problémech při propadání příčné a podélné klenby tzv.ploché nohy.

Fakta

Ortopedické vložky Adam se vyrábějí pod chráněnou obchodní značkou Dr. Grepl. Na jejím vývoji se podílel tým odborníků-specialistů z oboru ortopedie, traumatologie, obuvnictví a zdravého obouvání. Splňují standardy konstrukce těchto výrobků v rámci
EU jak z pohledu materiálového, tak funkčního. Všechny výrobky řady Dr. Grepl jsou klinicky hodnoceny, ceněna je zejména kvalita řemeslného zpracování, přírodní materiály bez ekologické zátěže, funkčnost, estetika a funkčnost obalů z hlediska upoutávky k zákazníkovi a jejich přehledný popis a návody k použití. K zákazníkovi se dostává výrobek za přijatelnou cenu, s vynikajícím preventivním a léčebným účinkem.

Poznámka

"Výrobky Dr.Grepla jsou neustále posuzovány speciálním systémem hodnocení kvality, jakosti a progresivních nových metod v péči o lidskou nohu. Jsou permanentně doplňovány o nové trendy za spolupráce předních českých i zahraničních odborníků metodou "vícerozměrného rozhodování“.
Velmi pečlivá pozornost je věnována rovněž designu výrobků, obalům, její prezentaci i psychologii reklamy. Ortopedické výrobky značky Dr. Grepl jsou úspěšně exportovány na
Slovensko, do Austrálie, Nového Zélandu a Velké Británie. Splňují nejnáročnější kritéria standardů v rámci EU."
Údaje o firmě www.grepl.cz

Příbalový léták