Koloidní zinek + vitamín C—300 ml

Koloidní zinek ve formě mikročástic je nezbytný pro správný rozvoj a fungování organismu. Díky své tekuté formě a vitamínu C je velmi dobře vstřebatelný.

Cena vč. DPH
215 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks

PDK: 3124782 | Zbozi: 18115156

Popis produktu

Koloidní zinek ve formě mikročástic je nezbytný pro správný rozvoj a fungování organismu. Díky své tekuté formě a vitamínu C je velmi dobře vstřebatelný.

Účinné látky

zinek
C vitamín

Užití

Koloidní zinek ve formě mikročástic je nezbytný pro správný rozvoj a fungování organismu. Díky své tekuté formě a vitamínu C je velmi dobře vstřebatelný, z 98% tj. až ve dvacetkrát větších dávkách než zinek, například ve formě tablet. Pravidelný příjem zinku se doporučuje zvláště v případě těhotných žen, stejně tak při dlouho dobém užívání antikoncepce.
Koloidní forma zinku a vitamínu C přispívá k udržení normálního stavu kostí a tvorbě kolagenu. Normálnímu stavu vlasů, nehtů, pokožky, k normální funkci imunitního systému a zraku. Přispívá k normálnímu metabolismu kyselin, zásad, sacharidů. Přispívá k normální plodnosti a reprodukci, chrání buňky před oxidativním stresem.
Nezapomeňte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují řádné fungování organismu a dobrou kondici.

Dávkování

5 ml 1x denně. Dle přiložené odměrky. Doporučujeme rozředit ve 200ml vody.

Fakta

Upozornění:
Nepřesahovat doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Vhodné pro děti od 3 let. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Výrobek je vhodný pro vegetariány a vegany.

Poznámka

Skladování

Chraňte před přímým slunečním světlem.
Číslo výrobní šarže a minimální trvanlivost uvedená na víčku.
Země původu Slovensko.

Složení

voda,
Zinek (Zn) 8,54mg / 85,4%*
Vitamín C (kyselina askorbová) 100,69mg/ 125,86%*
Přísady: jemně syceno CO2 - stabilizátor %* - RHP, referenční hodnota příjmu
Údaje o firmě www.pharmaactiv.cz

Příbalový léták