Sunar Premium 4—700g

Sunar Premium 4 je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Je určen pro výživu malých dětí od ukončeného 24.měsíce věku dítěte a má být pouze součástí smíšené stravy.

Cena vč. DPH
435 Kč
553 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks


PDK: 4611829 | Zbozi: 18146636

Popis produktu

Sunar Premium 4 je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Je určen pro výživu malých dětí od ukončeného 24.měsíce věku dítěte a má být pouze součástí smíšené stravy.

Užití

Sunar Premium se vyznačuje jedinečným složením, které je inspirováno složením mateřského mléka. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci živin přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce. Sunar podle vzoru mateřského mléka obsahuje mléčný tuk, díky kterému je dětmi velmi dobře přijímán. Se Sunarem Premium nemusíte dělat kompromisy a vaše děti ho budou milovat. - Vitamin A přispívá ke správné funkci imunitního systému. - Vitamin C zvyšuje vstřebávání železa. Zelezo přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí. - Kyselina alfa-linolenová patří mezi omega 3 mastné kyseliny a přispívá k rozvoji mozku.

Dávkování

Na 100 ml obnoveného mléka použijte 90ml převařené vody a 3 zarovnané odměrky (13,39 prášku) Sunaru. Plná odměrka obsahuje 4,4g Sunaru Premium 4 a odpovídá 87,3 kJ (20,8 kcal).
Pro zdraví kojenců a malých dětí je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Pro každé krmení připravujte vždy čerstvě namíchanou porci.
Počet mléčných dávek v jídelníčku klesá se zvyšujícím se počtem nemléčných jídel.

Fakta

Tato receptura byla vyvinuta experty z Hero Institute for Infant Nutrition, kteří spolupracují s předními zahraničními vědeckými odborníky na výživu, s nemocnicemi a univerzitami.

Složení

Odtučněné mléko, laktóza (z mléka), maltodextrin, smetana (obsahuje mléčný tuk), slunečnicový olej, řepkový olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), kokosový olej, vápenaté soli kyseliny fosforečné, citronan draselný, uhličitan vápenatý, chlorid hořečnatý, chlorid sodný, rybí olej, emulgátor (sójový lecithin), L-askorbátr sodný, cholin chlorid, síran železnatý, L-askorbyl-6-palmitát, inositol, síran zinečnatý, L-karnitin, D-alfa tokoferol, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, retinyl palmitát, thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, jodid draselný, seleničitan sodný, kyselina listová, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, síran manganatý, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Více o složení a produktech značky Sunar najdete na naší infolince nebo webových stránkách: tel: 800 201 102 e-mail: sunarWÝsunar.cz
Www.sunar.cz

Příbalový léták