Kawar Denní hydratační krém—S minerály z Mrtvého moře, 60 ml

Denní hydratační krém s obsahem blahodárných minerálů z mrtvého moře, výrazně zlepšuje kvalitu a zdraví pokožky, pomáhá ji zachovat jemnou a vláčnou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595191701017 | Zbozi: 18110912

Popis produktu

Denní hydratační krém s obsahem blahodárných minerálů z mrtvého moře, výrazně zlepšuje kvalitu a zdraví pokožky, pomáhá ji zachovat jemnou a vláčnou.

Účinné látky

Maris sal - sůl mrtvého moře
Aloe Barbadensis
Chamomilla recutita

Užití

Přípravek je vhodné nanášet na omytou pokožku, celého obličeje. Pravidelným používáním se velmi ohleduplně pokožka regeneruje, hydratuje, zklidňuje a hojí.

Dávkování

Naneste každé ráno na důkladně vyčištěnou pleť v oblasti krku, dekoltu a obličeje a jemně vmasírujte krouživými pohyby směrem nahoru.

Příznaky

Ekzémy, dermatitidy, lupenka, citlivá, alergizující, dehydrovaná a podrážděná kůže.

Prevence

proti vzniku ekzematických potíží, ztrátě elasticity a vysychání kůže, UV filtr proti destrukci pokožky slunečním zářením

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou ze složek přípravku.

Fakta

Z nejhlubších míst světa, z Mrtvého moře za Vámi přichází produkty kosmetiky KAWAR, které jsou vyráběny v Jordánsku s důrazem na vysokou kvalitu rafinace a čistotu.
Kosmetika KAWAR obsahuje výhradně přírodní komponenty, jedná se o velmi přirozený komplex minerálů a dalších prvků. Originální složení kosmetiky KAWAR příznivě ovlivní
Vaše zdraví a krásu.
MRTVÉ MOŘE je unikátní místo na naší Zemi, které se nachází na hranicích Jordánska a Izraele. Jedná se o slané bezodtokové jezero, které vzniklo asi před 3 miliony let na rozsedlině po velkém vrásnění zemské kůry. Mrtvé moře je nejníže položená vodní plocha na zeměkouli, leží 400 m pod úrovní ostatních moří. Je také nejslanějším mořem na světě: je až 10x slanější než jiná moře a oceány. Mrtvé moře je hlavně zásobováno řekou Jordán a několika dalšími horskými sladkovodními prameny, které mají vysoký obsah minerálů. Suché pouštní klima má za následek neustálé odpařování vody a zkoncentrovávání solí a minerálů. V některých místech na pobřeží vytvořila mořská voda nánosy bahna, které má blahodárné účinky na lidský organismus. Černé mořské bahno je velmi zvláštním produktem s velkým množstvím jódu, bromu, síry, hořčíku a dalších minerálů ve směsi s ústrojnými látkami. Celá tato směs velmi pozitivně působí jako celek na kožní nemoci, artritidu a revma, oběhový a nervový systém.
Vysoká kvalita kosmetiky KAWAR, intenzivní vývoj a velmi dobrá cenová úroveň způsobily, že tyto přípravky se se stále větší oblibou nakupují v Evropě, kde je velký výskyt kožních alergií a ekzematických nemocí.

Poznámka

Netestováno na zvířatech.
Dermatologicky testováno.

Příbalový léták