Paralen pro děti 125mg—20 tablet

Humánní léčivý přípravek

Přípravek je určen k úlevě při bolestech hlavy, migréně, bolestech zad, zubů, revmatických a svalových bolestech a bolestech při menstruaci. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594739041318 | Zbozi: 18101620

Popis produktu

Přípravek je určen k úlevě při bolestech hlavy, migréně, bolestech zad, zubů, revmatických a svalových bolestech a bolestech při menstruaci. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Paracetamolum

Užití

Tablety Paralen 125 se podávají dětem od batolecího věku (9 měsíců) ke snížení zvýšené tělesné teploty při chřipkových a jiných horečnatých onemocněních, při bolestech různého původu, např. při bolestech hlavy, zubů a pohybového ústrojí.

Dávkování

Tablety Paralen 125 se podávají podle potřeby 3krát denně v časových odstupech nejméně 6 hodin

Příznaky

Horečka, bolesti hlavy.

Kontraindikace

Tablety Paralen 125 se nesmějí podávat dětem při známé přecitlivělosti na některou

Vedlejší příznaky

Tablety Paralen 125 v doporučeném dávkování vyvolávají nežádoucí účinky jen zřídka.

Fakta

Účinky tablet Paralen 125 a jiných léků současně užívaných se mohou navzájem ovlivňovat. Současné užívání tablet Paralen 125 a některých léků na spaní, léků proti epilepsii a některých antibiotik může způsobit poškození jater. V případě, že dítě užívá jiné léky, a to na lékařský předpis i bez něj, poraďte se o vhodnosti užívání tablet
Paralen 125 s lékařem. V případě předepisování jiných léků upozorněte lékaře, že dítě užívá Paralen 125 tablety.
Údaje o firmě
Společnost Zentiva N.V. je mezinárodní farmaceutická společnost, která se zaměřuje na vývoj, výrobu a prodej moderních značkových generických farmaceutických produktů.
Společnost má vedoucí postavení v České republice, Turecku, Rumunsku, Polsku, na
Slovensku a v Rusku a rychle roste v Bulharsku, na Ukrajině a v pobaltských státech.
Klíčovým prvkem strategie Zentivy orientované na pokračování ziskového růstu je zvyšovat na trzích střední a východní Evropy dostupnost moderních léků pro pacienty prostřednictvím poskytovatelů primární péče. Zentiva tohoto růstu na dosavadních i nových trzích dosahuje jak přirozeným rozvojem svých aktivit, tak i cestou vhodných akvizic. Posláním společnosti je rozšiřovat kvalitní léčbu zejména v oblasti primární péče.
Produktová řada obsahuje více než 400 produktů v 800 lékových formách a pokrývá širokou škálu terapeutických oblastí. Produkty skupiny Zentiva jsou určeny pro léčbu bolestí, kardiovaskulárních onemocnění, onemocnění centrálního nervového systému, zažívacího, močového a pohlavního ústrojí a léčbu respiračních onemocnění. V oblasti doplňků stravy se jedná zejména o vitamínové přípravky.
Wwww.zentiva.cz

Příbalový léták