Inj.jehla 0.60x30 modrá Chirana jednorázová—100 ks

Zdravotnický prostředek

Injekční jehly na jedno použití ve spojení s injekčními stříkačkami jsou určené pro podávání injekčních roztoků do těla pacienta, na odběry krve a punkce. Při výrobě kanyly jehly se používá kvalitní nerezavějící ocel.

Cena vč. DPH
58 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8586006512782 | Zbozi: 18114214

Popis produktu

Injekční jehly na jedno použití ve spojení s injekčními stříkačkami jsou určené pro podávání injekčních roztoků do těla pacienta, na odběry krve a punkce. Při výrobě kanyly jehly se používá kvalitní nerezavějící ocel.

Užití

Injekční jehly na jedno použití ve spojení s injekčními stříkačkami jsou určeny k podávání léčiv a injekčních roztoků do těla pacienta, dále slouží k odběrům krve a k provádění punkcí. Hlavička jehly je z transparentně zabarveného materiálu, což umožňuje sledovat průtok léčiva, či krve, popřípadě jiných tekutin, přes jehlu.

Dávkování

Je předurčeno léčivem, při punkcích a odběrech kubaturou stříkačky.

Vedlejší příznaky

Mohou vzniknout krevní podlitiny.

Fakta

Injekční jehly jsou sterilizovány etylénoxydem. Doba exspirace činí 5 let. Injekční jehly jsou pouze určeny k JEDNORÁAZOVEMU použití.

Poznámka

Injekční jehly svými vlastnostmi a kvalitou odpovídají ČSN ISO 7864, ČSN ISO 6009,
ČSN ISO 9626. Řídí se směrnicí 93/42/EEC ze dne 14.6.1993 a je na ně vydán certifikát
CE 0434.
Údaje o firmě
Společnost CHIRANA T. Injecta, a.s. je pokračovatelem tradice výroby injekční techniky v Starej Turej. Počátky této výroby sahají do roku 1947. Od tohoto roku slouží jejich výrobky lidem ve prospěch jejich zdraví. Tato společnost se vždy svojím dynamickým výrobným programem a stálým vývojem nových výrobků snažila uspokojit potřeby zákazníků po celém světě. Na počátku stály klasické injekční stříkačky a jehly pro vícenásobné použití, ke kterým se postupně připojovaly nové a nové výrobky. Současný sortiment výrobků se orientuje hlavně na oblast jednorázové injekční techniky. Dnes společnost vyprodukuje ročně víc jak 300 milionů kusů jednorázových stříkaček a víc jak 280 milionů injekčních jehel. V současnosti CHIRANA T. Injecta, a.s. prodává svoje výrobky takřka v 20-tich zemích po celém světě, což ji v oblasti jednorázové injekční techniky řadí mezi největší společnosti na světě. www.t-injecta.sk

Příbalový léták