Barny´s Dětský HypnoX zklidňující sirup—120 ml

Vědecky formulovaný DĚTSKÝ HypnoX obsahuje unikátní patentem chráněnou ingredienci – Lactium – hydrolyzát mléčného proteinu. Tato látka získala v roce 2004 bronzovou medaili HIE za "Best Inovation in Health Ingredients".

Cena vč. DPH
186 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3692754 | Zbozi: 18129301

Popis produktu

Vědecky formulovaný DĚTSKÝ HypnoX obsahuje unikátní patentem chráněnou ingredienci — Lactium — hydrolyzát mléčného proteinu. Tato látka získala v roce 2004 bronzovou medaili HIE za "Best Inovation in Health Ingredients“.

Užití

Sen každého rodiče — o
LEPŠÍ SOUSTŘEDĚNÍ A SNADNĚJŠÍ USÍNÁNÍ, ZDROJ VITAMINU B6
Při změně denního režimu (např. po prázdninách)
Při emočním vypětí
Nenávykový, bez vedlejších účinků
Obsahuje patentovanou ingredienci Lactium
Doplněk stravy DĚTSKÝ HypnoX je obohacený o vitamin B6, který je vhodný: pro podporu normální činnosti nervové soustavy pro podporu dobré psychické činnosti pro podporu normální funkce imunitního systému ke snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Děti od 3 let užívají bl denně. Děti od 10 let 2 x bml denně. Je možné užívat před a v průběhu zvýšené psychické zátěže nebo dlouhodobě. Odměrka přiložena.

Fakta

Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let a pro osoby s alergií na mléčné bílkoviny. Možné užívat při laktózové intoleranci. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25"C. Před použitím dobře protřepejte. Po otevření uchovávejte dobře uzavřené dle skladovacích podmínek.

Složení

AKTIVNÍ LÁTKY: Lactium (s1-dekapeptid 1,8%) 50mg, vitamin B6 1,4mg
SLOŽENÍ (5 ml): voda, sladidlo (sacharosa, fruktosa), Lactium (hydrolyzát mléčného proteinu, laktosa 0,3 mg/5 ml) 50mg, zahušťovadlo (xanthanová guma), regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervant (sorban draselný), zvýrazňovač chuti (karamel: sacharosa, stabilizátor — arabská guma, maltodextrin), vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid, 100% RHP) 1,4mg.
RHP — referenční hodnota příjmu
Údaje o firmě
Biopol GN s.r.o., Thámova 402/4, Praha 8 - Karlín, 18600 www.barnys.cz info$barnys.cz zelená linka:800 900 077

Příbalový léták