Magnolie Forte—60 tablet

Magnolie forte obsahuje extrakt z kůry magnolie, který přispívá k pocitu duševní pohody a zklidňuje při zvýšené psychické zátěži a stresu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595067108513 | Zbozi: 18108614

Popis produktu

Magnolie forte obsahuje extrakt z kůry magnolie, který přispívá k pocitu duševní pohody a zklidňuje při zvýšené psychické zátěži a stresu.

Účinné látky

Extrakt z kůry magnolie

Užití

Prvotním záměrem při užívání tablet Magnolie je udržení homeostázy (stálosti vnitřního prostředí organismu) v mezích normálu, což navozuje pocit pohody pomocí mírných fyziologických účinků přírodních látek, bez nežádoucích účinků.
Pravidelné užívání přispívá k navození wellness stavu i během spánku. Dvouvrstvá tableta zabezpečuje rychlou a přitom dlouhodobou účinnost. Nejprve dojde k rychlému uvolnění účinných látek z tmavé vrstvy a efektivnímu zvýšení jejich hladiny v organismu. Druhá, světlá vrstva postupně uvolňuje účinné látky, a proto je udržuje na stálé úrovni po dobu několika hodin. Uleva je rychlá a dlouhodobá.

Dávkování

1 tabletu 1- 2x denně po jídle.

Vedlejší příznaky

Výrobek může snižovat krevní tlak. Osoby s poruchami krevní srážlivosti by měly užívání konzultovat s lékařem.

Fakta

Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Není určeno pro děti.
Nenahrazuje pestrou stravu.

Složení

1 tableta obsahuje: Aktivní látky: Extrakt z kůry magnolie (Magnolia officinalis) — 400 mg; přídatné látky: hypromelosa (plnivo), mikrokrystalická celulosa (plnivo), polyvinylpyrolidon (rozvolňovadlo), stearan hořečnatý (klouzadlo).

Příbalový léták