Walmark Uroval Manosa + enzymy —30 tablet

Doplněk stravy Uroval manosa + enzymy obsahuje unikátní kombinaci brusinkového extraktu, D-manosy a enzymů bromelain a trypsin.

Cena vč. DPH
349 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3683225 | Zbozi: 18128329

Popis produktu

Doplněk stravy Uroval manosa + enzymy obsahuje unikátní kombinaci brusinkového extraktu, D-manosy a enzymů bromelain a trypsin.

Užití

Vysoce účinné složky brusinky (proanthokyanidiny) a D-manosa se po požití snadno vstřebávají do krve, z krve jsou filtrovány ledvinami do moče, kde znemožňují bakteriím typu Escherichia coli přichycení na povrchu stěn močových cest. Koncentrovaný a kvalitní extrakt brusinky — (Vaccinium © macrocarpon) garantuje příjem 36 mg proanthokyanidinů v denní dávce 5 tablet.
Enzymy bromelain a trypsin patří do skupiny enzymů tzv. proteáz, které výrazně ovlivňují průběh zánětu. Trypsin (serinová proteáza) je jedním z trávicích enzymů nacházejících se ve dvanácterníku. Bromelain (cysteinová proteáza) se získává z ananasu. Obsažené enzymy podporují účinky D-manosy a proanthokyanidinů.

Dávkování

Užívá se 1-2 tablety 2-3x denně, 20 minut před jídlem. Maximální denní dávka je 5 tablet. Tabletu zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Fakta

Při urologických potížích je doporučován zvýšený příjem tekutin! Pokud nedojde ke zlepšení stavu do tří až pěti dnů, navštivte svého lékaře.

Poznámka

Není určeno pro děti do 3 let. O užívání během těhotenství a kojení se poraďte se svým lékařem! Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu.

Složení

Obsah v denní dávce (5 tablet):
D-manosa 500 mg, Brusinkový extrakt 360 mg, Bromelain 500 mg, Trypsin 250 mg.
Přídatné látky: mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý (protispékavé látky), glycerin (potahová látka).

Příbalový léták