Konopné mazání Extra chladivé—250 ml

Chladivý krém s konopným olejem. Účinné látky mají chladivý, prokrvující, relaxační účinek efekt bez pocitů podráždění a nepříjemného zčervenání pokožky. Příjemný účinek přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci. Bez parfemace. Dermatologicky testováno.

Cena vč. DPH
223 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2690932 | Zbozi: 18115475

Popis produktu

Chladivý krém s konopným olejem. Učinné látky mají chladivý, prokrvující, relaxační účinek efekt bez pocitů podráždění a nepříjemného zčervenání pokožky. Příjemný účinek přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci. Bez parfemace. Dermatologicky testováno.

Účinné látky

nepříjemného zčervenání pokožky. Příjemný chladivý účinek přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci a poskytuje tak úlevu postižených partií. Lze lehce vmasírovat, nezpůsobuje zabarvení oblečení a nepříjemné lepivé pocty. Bez parfemace.
Dermatologicky testováno. Použití: Masáž tímto přípravkem napomáhá prokrvení namáhaných partií těla a přispívá tak k úlevě od svalové únavy. Prokrvení a rozhýbání partií v okolí kloubů napomáhá potlačení pocitů ztuhlosti, které mohou vést až k bolestivosti.

Užití

Dávkování

Dostatečné množství přípravku naneste na příslušnou část těla a soustředěnými pohyby prstů a dlaní důkladně vmasírujte přípravek do pokožky. Opakujte aplikaci dle potřeby.
Chladivý účinek se postupně objeví po několika minutách. Před první aplikací doporučujeme hřejivý účinek odzkoušet na pokožce předloktí. Pro intenzivnější chladivý účinek aplikaci opakujte.

Příznaky

Ztuhlost a bolesti svalů a kloubů. Potřeba prokrvení zchlazení a rozhýbání.

Fakta

Chladivý krém s konopným olejem. Účinné látky mají chladivý, osvěžující, prokrvující a relaxační účinek efekt bez pocitů podráždění a nepříjemného zčervenání pokožky.
Příjemný účinek přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci a poskytuje tak úlevu postižených partií. Lze lehce vmasírovat, nezpůsobuje zabarvení oblečení a nepříjemné lepivé pocty. Bez parfemace. Dermatologicky testováno. Doporučujeme používat po fyzických aktivitách pro relaxaci namáhaného pohybového aparátu.

Poznámka

Masáž tímto přípravkem napomáhá prokrvení namáhaných partií těla a přispívá tak k úlevě od svalové únavy. Prokrvení a rozhýbání partií v okolí kloubů napomáhá potlačení pocitů ztuhlosti, které mohou vést až k bolestivosti.

Složení

Ingredients: Agua, Alcohol denat., Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Polysorbate 80,
Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,
Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Camphor, Menthol,
Aroma, Limonene, Linalool.
Údaje o firmě .
MedicProgress, a.s. Česká firma zabývající se vývojem a výrobou moderních přípravků z oblasti zdravotnických prostředků, doplňků stravy a kosmetiky. Při vývoji a výrobě využívá nejmodernějších poznatků vědy a medicíny. www.medicprogress.cz

Příbalový léták