Sunar Complex 2—600 g (nový)

Sunar Complex je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci živin. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť. Vápník a vitamín D podporují růst kostí.

Cena vč. DPH
279 Kč
406 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3928968 | Zbozi: 18138251

Popis produktu

Sunar Complex je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci živin. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť. Vápník a vitamín D podporují růst kostí.

Užití

Sunar Complex je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci živin přirozeně se vyskytujících v mateřském mléku. Vápník a vitamín D jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí. Vitaminy A, C, D a železo přispívají k normální funkci imunitního systému. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť; díky tomu bude mít miminko spokojené bříško.
Důležité upozornění:
Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Dříve, než se rozhodnete používat náhradní mléčnou výživu, poraďte se s dětským lékařem. Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě.

Dávkování

Na 200 ml obnoveného mléka smíchejte 6 zarovnaných odměrek ve 180ml převařené pitné vody, vychlazené na 40"C.
Zarovnaná odměrka obsahuje 4,7g Sunaru Complex 2 a odpovídá 96,7kJ (231 Kcal).

Složení

Odtučněné mléko, laktóza (z mléka), maltodextrin, smetana (obsahuje mléčný tuk), slunečnicový olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), kokosový olej, galaktooligosacharidy (GOS) (z mléka), řepkový olej, citronan draselný, vápenaté soli kyseliny fosforečné, rybí olej, chlorid hořečnatý, emulgátor (sojový lecitin) cholin chlorid, chlorid © sodný, L-askorbát © sodný, citronan © sodný, taurin, síran © železnatý,
L-askorbyl-6-palmitát, inositol, L-karnitin, D-alfa-tokoferol, síran zinečnatý, nikotinamid,
D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, retinyl palmitát, riboflavin, thiamin-hydrochlorid, pyridoxin-hydrochlorid, jodid draselný, síran manganatý, kyselina listová, seleničitan sodný, fytomenadion, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Více informací o složení a produktech značky Sunar najdete na naší infolince nebo webových stránkách: tel. 800 201 102
Www.Sunar.cz e-mail: heroAhero.cz

Příbalový léták