Terezia NEKAŠLI 100% přírodní bylinný sirup—150 ml

Zdravotnický prostředek

NEKAŠLI sirup obsahuje směs 6 bylinných extraktů, které pomáhají zmírnit příznaky spojené s onemocněními z nachlazení, jako je kašel, podráždění hlasivek, bolest v krku a chrapot.

Cena vč. DPH
169 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3769776 | Zbozi: 18145804

Popis produktu

NEKAŠLI sirup obsahuje směs 6 bylinných extraktů, které pomáhají zmímit příznaky spojené s onemocněními z nachlazení, jako je kašel, podráždění hlasivek, bolest v krku a chrapot.

Užití

NEKAŠLI sirup obsahuje směs 6 bylinných extraktů, které pomáhají zmímit příznaky spojené s onemocněními z nachlazení, jako je kašel, podráždění hlasivek, bolest v krku a chrapot.

Dávkování

Děti od 3 let: 5 ml (1 čajová lžička) 3x denně.
Dospělí: 15 ml (1 polévková lžíce) 3x denně.
Před použitím protřepejte.
Pro lepší účinek doporučujeme sirup krátce kloktat ve stanovené dávce, sirup více přilne ke sliznici a lépe působí na postižená místa (hltan, měkké patro, mandle).
Pokud příznaky onemocnění neustoupí po týdnu užívání, je potřeba vyhledat lékaře.

Fakta

Skladujte na suchých místech, která jsou chráněná před přímým působením slunečního záření při teplotě od 15 "C do 25 *C, mimo dosah dětí.
Po otevření uchovávejte v chladu a temnu a spotřebujte nejlépe do 1 měsíce.

Poznámka

Nepoužívejte, pokud trpíte alergií či přecitlivělostí na některou složku tohoto výrobku.
Nejsou k dispozici žádné poznatky, které by bránily užívání přípravku během těhotenství a kojení. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Případně vzniklá usazenina není závadou kvality výrobku.
Bez konzervantů, přidaného cukru, sladidel a barviv.

Doba použitelnosti

Po otevření balení je doba použitelnosti 1 měsíc.

Složení

Koncentrát z plodů révy vinné, sirup z agáve tmavý, vodní extrakt listu jitrocele kopinatého (Plantago lanceolata), extrakt plodu růže šípkové (Rosa canina), vodní extrakt listu máty peprné (Mentha piperita), vodní extrakt lipového květu (Tilia cordata), vodní extrakt mateřídoušky úzkolisté (Thymus serpyllum), vodní extrakt listu smrku ztepilého (Picea abies), koncentrát citronové šťávy.
Údaje o firmě https://www.terezia.eu/

Příbalový léták