Propolis BIO—90 tobolek

Propolis díky svým biostimulačním desinfekčním účinkům povzbuzuje činnost imunitního systému a výrazně zlepšuje obranyschopnost organismuje. Má antibiotické účinky, působí pozitivně při chřipkových onemocněních, nemocech z nachlazní, aftech.

Cena vč. DPH
257 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8595229200512 | Zbozi: 18146998

Popis produktu

Propolis diky svým biostimulačním desinfekčním účinkům povzbuzuje činnost imunitního systému a výrazně zlepšuje obranyschopnost organismuje. Má antibiotické účinky, působí pozitivně při chřipkových onemocněních, nemocech z nachlazní, aftech.

Účinné látky

fenylester kyseliny kávové
Minerální látky
Vitaminy

Užití

Propolis je podpůrný prostředek s přírodním antibiotickým účinkem určeným především k desinfekci ústní dutiny při chřipkových onemocněních, nachlazení, zánětech horních cest dýchacích a nosohltanu, infekcích a zánětech v dutině ústní (např. při aftech), paradentóze k masážím dásní. Vhodný je i při léčbě kožních defektů, plísňových a ekzémových onemocněních pokožky, k desinfekci drobných poranění.
Pomoc proti virům a bakteriím:
Propolis obsahuje fenylester kyseliny kávové a další vzácné látky s biostimulačními desinfekčními účinky. Díky tomu povzbuzuje činnost imunitního systému a výrazně zlepšuje obranyschopnost celého organismu i jednotlivých tkání (zvláště pak dýchací soustavy) vůči virům, bakteriím a plísním. Při léčbě antibiotiky podporuje jejich účinnost a pomáhá zmírnit jejich nežádoucí účinky.
Hojení ran:
Propolis představuje velmi vhodný prostředek k ošetření drobných poranění — ránu desinfikuje, podporuje nastartování hojivých procesů.

Dávkování

1- 2 kapsle 2x denně , dodržujte doporučené denní dávkování

Kontraindikace

Propolis je netoxický, nemá žádné vedlejší účinky, a proto může být užíván dlouhodobě.
Nevhodný je pouze pro osoby, které jsou na něj alergické.

Vedlejší příznaky

žádné

Fakta

Když se řekne „včelí produkty“, většina lidí si představí hlavně med. Neméně prospěšná je však i látka jménem propolis, která je zásadně důležitá pro přežití včel. Propolis je vzácná přírodní látka produkovaná pupeny rostlin, kterou včely sbírají a poté využívají k tmelení netěsností a k ochraně úlu před bakteriemi, viry a parazity. A stejně jako jiné včelí produkty, také propolis vyniká svými mimořádnými účinky na lidské zdraví. Pomáhá chránit tělesné tkáně, zvláště pak citlivé buňky jater, před působením toxických látek, přispívá ke zlepšení odolnosti buněk vůči degenerativním procesům, podporuje krevní oběh a zdraví srdečně cévního systému, působí příznivě na ledviny, klouby a trávicí soustavu, přináší úlevu při bolestech hlavy, uší a zubů, pozitivně působí na zuby, dásně i celou ústní dutinu.

Složení

Propolis, rostlinné kapsle (hydroxypropyl methyl celulóza).
Údaje o firmě
V programu NástrojeZdraví? společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Naším záměrem je přinášet vám produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí. Výběr produktů jednotlivých Nástrojů Zdraví je veden tak, aby v nás navodil rovnováhu a celkový pocit zdraví. Zařazení výrobků do nabídky předchází pečlivý výběr a konzultace s předními odborníky v oboru. Zvyšováním počtu Nástrojů
Zdraví se budeme snažit, abychom co nejlépe pokryli potřeby našeho těla i ducha.

Příbalový léták