Preventan Junior Akut—30 tablet

Preventan Junior Akut tbl.30 obsahuje originální aktivní látky ProteQuine, inulin a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Určen k akutnímu užívání.

Cena vč. DPH
241 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3799369 | Zbozi: 18131163

Popis produktu

Preventan Junior Akut tbl.30 obsahuje originální aktivní látky ProteAuine, inulin a vitamin
C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Určen k akutnímu užívání.

Účinné látky

ProteOuine
Vitamin C
Inulin

Užití

2 tablety obsahují 2 mg aktivní látky ProteOuine© (oligopeptidy, aminokyseliny, nukleotidy), inulin a vitamin C, který přispívá ke správnému fungování imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Inulin je rozpustná vláknina původem z čekanky.
Přípravek je vhodný pro děti od 3 let.
Doplněk stravy se sladidlem přírodního původu ze stévie sladké.

Dávkování

1 tableta 2x denně. Nechte volně rozplynout v ústech.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Chraňte před teplem a světlem. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Hmotnost obsahu: 24 g (£5%)
Balení: 30 tablet

Složení

ProteAuine© (oligopeptidy, nukleotidy, aminokyseliny) 2 mg
Vitamin C 26,4 mg (33 % RHP)
Inulin 400 mg (RHP není stanovena)
RHP=referenční hodnota příjmu
Celkové složení tablety: zahušťovadlo: sorbitol, inulin (vláknina z čekanky),zahušťovadlo: xylitol, potahová látka transparentní (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza),regulátor kyselosti: kyselina citrónová, vitamin C (kyselina askorbová 97%), barvivo: betanin, protispékavá látka: stearan hořečnatý, stabilizátor: beta-cyklodextrin, látka zvýrazňující chuť a vůni: aroma jahoda, sladidlo: steviolglykosidy, ProteAuine©, sladidlo: sukralóza
Údaje o firmě www.farmax.cz, www.preventan.cz
Výrobce SVUS Pharma a.s. přední český výrobce generických léčivých přípravků a doplňků stravy. Distributor Neuraxpharm Bohemia s.r.o. je součástí holdingu
Neuraxpharm, předního evropského specialisty v (CNS přípravcích. Část portfolia nabízených doplňků stravy se prezentuje pod obchodní značkou Farmax, část portfolia se zaměřením CNS pod obchodní značkou Neuraxpharm.
Výroba (balení) jak léčiv, tak doplňků stravy probíhá v režimu správné výrobní praxe podle mezinárodně platných požadavků (Směrnice 2003/94/EC). Smluvní farmaceutická výroba (balení) je založena na odborných znalostech, zkušenostech a profesionálním přístupu všech zaměstnanců společnosti, které jsou zdokonalovány průběžným výcvikem. Dodržování režimu správné výrobní i distribuční praxe je pravidelně ověřováno orgánem státní správy (SUKL).

Příbalový léták