Preventan Junior—90 tablet + dárek

Preventan® Junior ovocný mix tbl.90 obsahuje originální aktivní látku ProteQuine a inulin. Navíc je přípravek obohacen o vitamin C pro normální funkci imunity. Pro dlouhodobé užívání. 3 různé ovocné příchutě.

Cena vč. DPH
531 Kč
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3533941 | Zbozi: 18122363

Popis produktu

Preventan© Junior ovocný mix tbl.90 obsahuje originální aktivní látku ProteAuine a inulin. Navíc je přípravek obohacen o vitamin C pro normální funkci imunity. Pro dlouhodobé užívání. 3 různé ovocné příchutě.

Účinné látky

ProteOuine
Inulin
Vitamin C

Užití

Český originál s unikátním složením. Ověřeno více než 20 lety zkušeností dětí i dospělých. 1 tableta obsahuje 1 mg aktivní látky ProteAuine© (oligopeptidy, aminokyseliny, nukleotidy) obohacené o vitamin C, který přispívá ke správnému fungování imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Navíc jsou aktivní látky doplněny o inulin - rozpustnou vlákninu.
Přípravek je vhodný pro děti od 3 let a dospělé.
Doplněk stravy se sladidlem přírodního původu z rostliny stévie sladké.

Dávkování

1 tableta denně. Nechte volně rozplynout v ústech.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Chraňte před teplem a světlem. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Hmotnost obsahu: 74 g (£5%)
Balení: 90 tablet

Složení

ProteAuine© (oligopeptidy, nukleotidy, aminokyseliny) 1 mg
Vitamin C 12,8 mg (16 % DRHP)
Inulin 207 mg (DRHP není stanovena)
DRHP=denní referenční hodnota příjmu
Celkové složení tablety s příchutí brusinky:
Zahušťovadlo: sorbitol; inulin (vláknina z čekanky); zahušťovadlo: xylitol; potahová látka transparentní (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza); regulátor kyselosti: kyselina citronová; vitamin C (kyselina L-askorbová 97%); barvivo: betanin; protispékavá látka: stearan hořečnatý; aroma: brusinka; sladidlo: steviolglykosidy; ProteAuine©; sladidlo: sukralóza
Celkové složení tablety s příchutí jablka: zahušťovadlo: sorbitol; inulin (vláknina z čekanky); zahušťovadlo: xylitol; potahová látka transparentní (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza); regulátor kyselosti: kyselina citronová; vitamin C (kyselina L-askorbová 97%); barvivo: chlorofyl; protispékavá látka: stearan hořečnatý; aroma: jablko; sladidlo: steviolglykosidy; ProteAuine©; sladidlo: sukralóza
Celkové složení tablety s příchutí grapefruitu: zahušťovadlo: sorbitol; inulin (vláknina z čekanky); zahušťovadlo: xylitol; potahová látka transparentní (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza); regulátor kyselosti: kyselina citronová; vitamin C (kyselina L-askorbová 97%); barvivo: kurkumin 95%; protispékavá látka: stearan hořečnatý; aroma: grapefruit; sladidlo: steviolglykosidy;
ProteAuine©; sladidlo: sukralóza.
Údaje o firmě www.preventan.cz,www.neuraxpharm.cz, www.farmax.cz
Distributor Neuraxpharm Bohemia s.r.o. je součástí holdingu Neuraxpharm, předního evropského specialisty v CNS přípravcích. Část portfolia nabízených doplňků stravy se prezentuje pod obchodní značkou Farmax, část portfolia se zaměřením CNS pod obchodní značkou Neuraxpharm.

Příbalový léták