Preventan Junior—90 tablet + dárek

Preventan® Junior tbl.90 obsahuje originální aktivní látku ProteQuine a inulin. Navíc je přípravek obohacen o vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Pro dlouhodobé užívání.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595103956207 | Zbozi: 18102616

Popis produktu

Preventan© Junior tbl.90 obsahuje originální aktivní látku ProteAuine a inulin. Navíc je přípravek obohacen o vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Pro dlouhodobé užívání.

Účinné látky

ProteOuine
Inulin
Vitamin C

Užití

1 tableta obsahuje 1 mg aktivní látky ProteAuine© (oligopeptidy, aminokyseliny, nukleotidy) obohacené o vitamin C, který přispívá ke správnému fungování imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Navíc jsou aktivní látky doplněny o inulin - rozpustnou vlákninu původem z čekanky.
Přípravek je vhodný pro děti od 3 let a dospělé.
Doplněk stravy se sladidlem přírodního původu z rostliny stévie sladké.

Dávkování

1 tableta denně. Nechte volně rozplynout v ústech.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Chraňte před teplem a světlem. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Hmotnost obsahu: 74,2 g (15%)
Balení: 90 tablet

Složení

ProteAuine© (oligopeptidy, nukleotidy, aminokyseliny) 1 mg
Vitamin C (kys. askorbová 97%) 13,2 mg (16,5 % DRHP)
Inulin 200 mg (DRHP není stanovena)
DRHP=denní referenční hodnota příjmu
Celkové složení tablety: (zahušťovadlo) sorbitol, inulin (vláknina z čekanky), (zahušťovadlo) xylitol, potahová látka transparentní: (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza), (regulátor kyselosti) kyselina citronová, vitamin C (kyselina
L-askorbová), (barvivo) betanin, (protispékavá látka) stearan hořečnatý, (látka zvýrazňující chuť a vůni) aroma jahoda, (sladidlo) steviolglykosidy, ProteOuine©, sukralóza
Údaje o firmě www.preventan.cz, www.farmax.cz
Výroba (balení) jak léčiv, tak doplňků stravy probíhá v režimu správné výrobní a distribuční praxe podle mezinárodně platných požadavků (Směrnice 2003/94/EC).
Dodržování režimu správné výrobní i distribuční praxe je pravidelně ověřováno orgánem státní správy (SÚKL). SVUS Pharma a.s. je držitelem certifikace GMP. SVUS Pharma a.s. vyrábí přípravky pod obchodní značkou Farmax pro f. Neuraxpharm Bohemia, která je distributorem balení. Firma Neuraxpharm Bohemia je součástí f. Neuraxpharm, což je přední evropská skupina v sektoru pro Centrální Nervovou Soustavu.
Stále se rozvíjíme, abychom naplnili maximální potřebu našich zákazníků!

Příbalový léták