Paralen 500mg—5 čípků

Humánní léčivý přípravek

Přípravek Paralen 500 se používá ke snížení horečky a k léčbě bolesti mírné až střední intenzity, jako je bolest hlavy, bolest zubů, bolestivá menstruace,neuralgie,bolesti zad a bolesti svalů nebo kloubů nezánětlivého původu. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
70 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks


PDK: 3578623 | Zbozi: 18129108

Popis produktu

Přípravek Paralen 500 se používá ke snížení horečky a k léčbě bolesti mírné až střední intenzity, jako je bolest hlavy, bolest zubů, bolestivá menstruace,neuralgie,bolesti zad a bolesti svalů nebo kloubů nezánětlivého původu. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Paracetamolum

Užití

Paralen 500 čípky užívají dospělí, mladiství a děti od 9 let věku při bolestech různého původu např. při bolestech hlavy, zubů, pohybového ústrojí, dále při chřipkových onemocněních, ke snížení zvýšené tělesné teploty, při bolestivé menstruaci.

Dávkování

Dospělí a mladiství obvykle používají 1-2 čípky Paralen 500 několikrát denně podle potřeby v časových odstupech nejméně 4 hodin.

Příznaky

Horečka, bolesti hlavy, bolestivá menstruace.

Kontraindikace

Čípky Paralen 500 se nesmějí používat při známé přecitlivělosti na účinnou látku nebo na čípkový základ, při těžkém onemocnění jater nebo při akutní žloutence.

Vedlejší příznaky

Paralen 500 v doporučeném dávkování vyvolává nežádoucí účinky jen zřídka. U citlivých jedinců se mohou vyskytnout alergické reakce.

Fakta

O vhodnosti současného užívání čípků Paralen 500 s jinými léky proti bolesti a nachlazení se poraďte s lékařem. Pokud nedojde do 3 dnů k ústupu obtíží (horečka, bolest) nebo naopak dojde ke zhoršení obtíží či se vyskytnou neobvyklé reakce, poraďte se o dalším užívání přípravku s lékařem.

Příbalový léták