Müllerovy pastilky s rakytníkem a vitaminem C—24 ks

Müllerovy pastilky s rakytníkem a dalšími bylinnými extrakty. O účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Obsah medu a vitaminu C zlepšuje chuťové vlastnosti pastilek. Jsou vhodné pro děti od 3 let.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2455054 | Zbozi: 18118071

Popis produktu

Můllerovy pastilky s rakytníkem a dalšími bylinnými extrakty. O účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Obsah medu a vitaminu C zlepšuje chuťové vlastnosti pastilek. Jsou vhodné pro děti od 3 let.

Účinné látky

Bylinné extrakty
Extrakt rakytníku řešetlákovitého
Vitamin C

Užití

Můllerovy pastilky s rakytníkem a dalšími bylinnými extrakty. O účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Obsah medu a vitaminu C zlepšuje chuťové vlastnosti pastilek. Rakytník přispívá k normální funkci imunitního systému a zlepšuje činnost zažívacího traktu. Jsou vhodné pro děti od 3 let.

Dávkování

Děti do 12 let 3 pastilky, děti od 12 let a dospělí 6 pastilek denně rozpustit v ústech.
Vhodné pro děti od 3 let.

Složení

máty peprné, květ heřmánku lékařského, list eukalyptu, plod fenyklu obecného, květ černého bezu, pukléřka islandská, květ chrpy polní, květ lípy, plicník lékařský, květ slézu lesního, květ měsíčku lékařského, list šalvěje lékařské, květ řebříčku obecného, květ prvosenky jarní, badyán, nať tymiánu, květ divizny velkokvěté. Dále obsahuje: sacharózu, sladidlo (glukózový sirup), včelí med, éterické oleje (menthol, anethol, eukalyptový olej), aroma (citronové a pomerančové).
Údaje o firmě www.muller-pharma.cz Dr. Můller Pharma, přední český výrobce zdravotnických prostředků, léčebné kosmetiky a doplňků stravy.

Příbalový léták