Müllerovy pastilky s islandským lišejníkem—12 ks

Müllerovy pastilky s islandským lišejníkem a dalšími bylinnými extrakty. O účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Obsah medu a vitaminu C zlepšuje chuťové vlastnosti pastilek. Jsou vhodné pro děti od 3 let.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594009622551 | Zbozi: 18117573

Popis produktu

Můllerovy pastilky s islandským lišejníkem a dalšími bylinnými extrakty. O účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Obsah medu a vitaminu C zlepšuje chuťové vlastnosti pastilek. Jsou vhodné pro děti od 3 let.

Účinné látky

Směs bylin
Vitamin C
Anethol

Užití

Můllerovy pastilky s islandským lišejníkem a dalšími bylinnými extrakty. O účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Obsah medu a vitaminu C zlepšuje chuťové vlastnosti pastilek. Islandský lišejník má uklidňující a příjemný účinek na krk, hltan a hlasivky, usnadňuje vykašlávání. Jsou vhodné pro děti od 3 let.

Dávkování

Dospělí a děti od 3 let několikrát denně rozpustit v ústech 1 pastilku.

Prevence

Vhodné pro děti od 3 let.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Složení

máty peprné, květ heřmánku lékařského, list eukalyptu, plod fenyklu obecného, květ černého bezu, pukléřka islandská, květ chrpy polní, květ lípy, plicník lékařský, květ slézu lesního, květ měsíčku lékařského, list šalvěje lékařské, květ řebříčku obecného, květ prvosenky jarní, badyán, nať tymiánu, květ divizny velkokvěté.

Poznámka

Dr. Můller Pharma s.r.o. nabízí širokou řadu přípravků pro péči o pleť, vlasy, rty, (s obsahem Panthenolu, Tea Tree Oil, Ichthammolu, Coenzymu 10, Vitaminu E atd.), bylinných sirupů proti kašli, řadu pro péči o pokožku diabetiků apod.
Údaje o firmě www.muller-pharma.cz

Příbalový léták