Migralgin 250/250/50mg—20 tablet (2x10)

Humánní léčivý přípravek

Přípravek Migralgin je analgetikum (k tlumení bolesti), antipyretikum (k potlačení horečky) a nesteroidní antiflogistikum (nesteroidní lék proti zánětu). Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3554988 | Zbozi: 18105691

Popis produktu

Přípravek Migralgin je analgetikum (k tlumení bolesti), antipyretikum (k potlačení horečky) a nesteroidní antiflogistikum (nesteroidní lék proti zánětu). Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Acidum acetylsalicylicum
Paracetamolum
Coffeinum

Užití

Migralgin obsahuje 3 léčivé látky: paracetamol, kyselinu acetylsalicylovou a kofein.
Paracetamol ulevuje od bolesti a snižuje horečku. Kyselina acetylsalicylová ulevuje od bolesti, snižuje horečku a má protizánětlivé účinky. Kofein potlačuje příznaky únavy a podporuje duševní činnost a výkonnost. Kofein zkracuje nástup účinku paracetamolu a kyseliny acetylsalicylové a zesiluje také jejich účinky.
Tato kombinace léčivých látek je mnohem účinnější než použití těchto látek (paracetamolu nebo kyseliny acetylsalicylové nebo kofeinu) jednotlivě, případně v dvojkombinaci (paracetamol a kyselina acetylsalicylová). Při kombinaci uvedených tří léčivých látek se snižuje počet přípravků potřebných ke zvládnutí bolesti.

Dávkování

Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.
Pokud nebylo Vaším lékařem předepsáno jinak, obvyklá dávka je pro dospělé a dospívající ve věku 12 let a starší 1—2 tablety užívaná až 3 x denně, pokud je třeba, s odstupem alespoň 4 hodin.

Kontraindikace

Informujte svého lékaře nebo lékárníka o všech lécích, které užíváte, které jste v nedávné době užíval/a nebo které možná budete užívat.

Vedlejší příznaky

Podobně jako všechny léky může mít i tento přípravek nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého.

Poznámka

Přípravek Migralgin je určen k použití u dospělých a dospívajících ve věku od 12 let.

Příbalový léták