Ibalgin Rapidcaps 400 mg —30 měkkých tobolek

Humánní léčivý přípravek

Ibalgin Rapidcaps je novinka na akutní bolesti. Je rychlý, silný a účinný, s rychlým nástupem účinku již po 15-ti minutách. Je proto vhodný zejména pro úlevu od akutní bolesti zubů, menstruační bolesti a bolesti hlavy. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3628618 | Zbozi: 18128220

Popis produktu

Ibalgin Rapidcaps je novinka na akutní bolesti. Je rychlý, silný a účinný, s rychlým nástupem účinku již po 15-ti minutách. Je proto vhodný zejména pro úlevu od akutní bolesti zubů, menstruační bolesti a bolesti hlavy. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Ibuprofen lysinát

Užití

Přípravek Ibalgin Rapidcaps je indikován k symptomatické úlevě od bolestí hlavy, migrény, bolesti zubů, bolesti zad, bolesti při menstruaci, bolesti svalů, neuralgie, méně závažných symptomů artritidy, revmatické bolesti, horečky provázející chřipku a záněty horních cest dýchacích.
Ibalgin Rapidcaps 400 mg měkké tobolky je určen pro dospělé a dospívající od 12 let (od 40 kg tělesné hmotnosti).

Dávkování

Používejte nejnižší účinnou dávku po co nejkratší možnou dobu nezbytnou ke zlepšení symptomů.
Dodržujte interval alespoň 4 hodiny mezi dvěma dávkami a neužívejte více než 3 tablety (1200 mg ibuprofenu) během 24 hodin.

Vedlejší příznaky

Jestliže se objeví kopřivka, náhle vzniklý otok kolem očí, pocit tísně na hrudníku, potíže s dýcháním nebo polykáním, dále bolesti v nadbřišku nebo poruchy vidění, případně při objevení se krvácení z trávicího traktu (zvracení krve nebo dočerna zbarvená stolice), přerušte užívání přípravku a okamžitě vyhledejte lékaře.

Fakta

Tento přípravek je dostupný bez lékařského předpisu. Přesto však přípravek Ibalgin
Rapidcaps musíte užívat pečlivě podle návodu, aby Vám co nejvíce prospěl.

Složení

Léčivou látkou je ibuprofenum. 1 tobolka obsahuje ibuprofenum 400 mg.
Dalšími složkami jsou makrogol 600, roztok hydroxidu draselného 85% (E525), želatina, čištěná voda, tekutý částečně dehydratovaný sorbitol (E420), extrakt z košenily 43% (E120).

Příbalový léták