Curaprox CPS 15 regular—mezizubní kartáček 5ks

Mezizubní kartáček řady "regular" je určený k dokonalému a šetrnému vyčištění otevřených mezizubních prostor. Balení obsahuje 5ks mezizubních kartáčků v blisteru.

Cena vč. DPH
165 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 7612412015003 | Zbozi: 18100522

Popis produktu

Mezizubní kartáček řady "regular" je určený k dokonalému a šetrmému vyčištění otevřených mezizubních prostor. Balení obsahuje 5ks mezizubních kartáčků v blisteru.

Užití

Kartáčky CPS "regular" mají pevnější vlákna a silnější drátěné jádro než kartáčky CPS "prime", díky tomu si udržují tvar i při velmi častém používání. Proto se řada "regular" doporučuje především pro sekundární prevenci při otevřených mezizubních prostorech, zvláště u výplní, korunek, můstků a obzvláště úporném plaku. Mezizubní kartáčky
CURAPROX CPS Ize libovolně kombinovat s jakýmkoli držákem CURAPROX UHS díky patentovanému "click" systému.

Dávkování

Pouhým jedním pohybem tam a zpět, jednou denně, jemně a efektivně odstraníte zubní povlak ze všech kritických míst!

Fakta

Zubní plak usazený v prostoru mezi zuby je odpovědný za vznik většiny kazů stálých zubů a zánětu dásní. V nesprávně čištěných mezizubních prostorech je dáseň zanícená a při čištění krvácí. Již po několika dnech pravidelného čištění dochází ke zhojení dásně, která dále nekrvácí. Zánět dásně je provázen otokem, který po zhojení ustoupí. Po té budete velmi pravděpodobně potřebovat větší velikost mezizubního kartáčku. Velmi důležité jsou pravidelné návštěvy zubního lékaře/hygienistky, kteří Vám nejlépe vyberou správné pomůcky a zkontrolují techniku čištění.
Údaje o firmě
Curaden Czech, s.r.o. je zástupcem značek CURAPROX a CURASEPT pro český trh, na kterém zajišťuje prodej produktů a podporu značky. Základní filosofií společnosti je fakt, že čisté zuby se nekazí.

Příbalový léták