Bi-oBran 1000—30 sáčků

Výživový doplněk ImunoBran s obsahem rostlinných polysacharidů a polysacharidových proteinů jako arabinoxylan a hemicelulózy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 5060023720021 | Zbozi: 18107154

Popis produktu

Výživový doplněk ImunoBran s obsahem rostlinných polysacharidů a polysacharidových proteinů jako arabinoxylan a hemicelulózy.

Účinné látky

Arabinoxylan
Hemicelulózy

Užití

Výživový doplněk ImunoBran obsahuje rostlinné polysacharidy a polysacharidové proteiny jako arabinoxylan a hemicelulózy. Další složkou je polysacharidová vláknina z rýžových otrub (hemicelulosa B), která je enzymaticky modifikována komplexem z japonské houby Shiitake (Lentinus edodes — Houževnatec jedlý). Je lehce rozpustný ve vodě, velmi stabilní a aktivní. Výrobek je absolutně netoxický, účinná složka je vyrobena ze 100% rostlinných surovin, bez genetické modifikace (GMO Free). Je vhodný i pro vegetariány.

Dávkování

1/2— 1sáček za den, po jídle.
Maximální doporučená dávka: 3 sáčky za den.

Příznaky

Celková únava a snížená fyziologická aktivita organismu.

Kontraindikace

Případná přecitlivělost na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Nemá vedlejší účinky.

Fakta

Pro udržovací kůru užívat 1 sáček za den alespoň 2 měsíce.

Poznámka

Dle nařízení Evropské komise (EU) č. 432/2012) není pro složky tohoto výrobku povoleno žádné zdravotní tvrzení. Na obalu proto mohou být uváděny pouze obecné informace.

Složení

MGN3 patentovaná směs 1 000 mg, mikrokrystalická celulóza, kukuřičný škrob, dextrin (plnidla), fosforečnan vápenatý (protispékavá látka).
Údaje o firmě
Společnost Imunotop CZ s.r.o. je na trhu od roku 2002, od té doby firma prošla intenzivním vývojem. Jejím cílem je pomáhat zákazníkům v péči o své zdraví, pro tento účel nabízí na našem trhu zcela ojedinělé produkty patřící ke světové špičce. Učinky produktů jsou podloženy klinickými testy.

Příbalový léták