BioGaia Protectis Probiotické kapky—Lactobacillus reuteri, 10 ml

Probiotické kapky BioGaia® Protectis® jsou doplněk stravy pro děti od narození. Obsahují ověřený patentovaný probiotický kmen Lactobacillus reuteri Protectis®, který pochází z mateřského mléka. Přispívají k rovnováze střevní mikrobioty miminka.

Cena vč. DPH
609 Kč
679 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3309870 | Zbozi: 18116488

Popis produktu

Probiotické kapky BioGaia$ Protectis© jsou doplněk stravy pro děti od narození.
Obsahují ověřený patentovaný probiotický kmen Lactobacillus reuteri Protectis©, který pochází z mateřského mléka. Přispívají k rovnováze střevní mikrobioty miminka.

Užití

Způsob užití:
Před použitím dobře protřepejte po dobu 10 sekund, aby došlo ke smísení bakteriální kultury s obsahem tuby.
Tubičku jemně stlačte a nakapejte kapky na lžičku, na prso (v případě, že kojíte), přidejte do lahve s krmením nebo do jídla.
Nepřidávejte do horkého jídla nebo nápojů a nepodávejte z tuby přímo do úst, tím by mohlo dojít ke snížení kvality výrobku.

Dávkování

Doporučené dávkování: 5 kapek jednou denně. 1 dávka (5 kapek) obsahuje minimálně 100 milionů živých bakterií L. reuteri Protectis©.

Příznaky

Pro koho a kdy je vhodné užívání dětských kapek BioGaia© Protectis©?
Pro děti od narození pro spokojené bříško každý den
Při kojeneckých kolikách
Pro děti narozené předčasně nebo císařským řezem
Při a po ATB léčbě
Při a po akutním a chronickém průjmu
Při nerovnováze mikrobioty nebo jejím riziku
Dětské kapky BioGaia© Protectis© jsou bez příchuti a neovlivňují chuť pokrmů a nápojů.

Vedlejší příznaky

Probiotické bakterie L. reuteri Protectis© byly testovány ve více než 140 studiích, které prokázaly bezpečnost podávání u všech věkových skupin.

Fakta

Uchovávání: Na suchém místě při teplotě do 25 *C a mimo dosah dětí. Uchovávejte dobře uzavřené a ujistěte se, že je víčko dostatečně utažené. Olej, který se dostane do uzávěru, utřete čistým, suchým hadříkem. Zabraňte kontaktu se slinami nebo vodou.
Tubu spotřebujte do 3 měsíců od otevření. Neotevřená tuba má být spotřebována do data exspirace uvedeného na obalu (Minimální trvanlivost do).

Těhotenství a kojení

Upozornění: Doporučená denní dávka by neměla být překročena. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Poznámka

BioGaia©: Probiotika pro prvních 1000 dní
Věděli jste, že až 80 % buněk imunitního systému se nachází ve střevě? Právě proto je velmi důležité zdravé trávicí ústrojí, osídlené správnými druhy mikroorganismů. Dětská střevní mikrobiota se vyvíjí v prvních 1 000 dnech, tedy od početí dítěte do doby kolem druhého roku života.
Prvních 1 000 dní odborníci označují výstižným termínem „okno příležitostí“, kdy máte jedinečnou možnost ovlivnit složení střevní mikrobioty svého dítěte, a tak podpořit jeho zdraví v dospělosti. Tato příležitost se už nikdy nebude opakovat. Zdraví svého dítěte máte ve svých rukou.
Probiotické přípravky BioGaia© je vhodné užívat již v průběhu těhotenství, kdy probiotické bakterie podle nejnovějších vědeckých poznatků procházejí přes placentu. Po porodu je můžete začít podávat svému miminku.

Složení

Slunečnicový olej, mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem triglyceridů (MCT) a živé bakterie Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Protectis©). Balení obsahuje bílý plastový proužek, sloužící k prodloužení doby použitelnosti, který byl schválen pro použití s potravinami a není určen ke konzumaci.

Příbalový léták