VitaHarmony Železo 20mg+kys. listová SmartPills—60 tablet

Unikátní moderní doplněk stravy ve formě dvouvrstvé tablety. Kyselina listová má lepší vstřebatelnost díky použití moderní technologie mikronizace a elementární mikročásticové železo má vyšší biologickou dostupnost v organismu člověka.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3333326 | Zbozi: 18119010

Popis produktu

Unikátní moderní doplněk stravy ve formě dvouvrstvé tablety. Kyselina listová má lepší vstřebatelnost díky © použití © moderní technologie © mikronizace ©—a | elementární mikročásticové železo má vyšší biologickou dostupnost v organismu člověka.

Účinné látky

Zelezo
Kyselina listová

Užití

Železo s kyselinou listovou je unikátní moderní doplněk stravy ve formě dvouvrstvé tablety. Použitá kyselina listová má lepší vstřebatelnost díky použití moderní technologie mikronizace. Elementární mikročásticové železo má vyšší biologickou dostupnost v organismu člověka. Zelezo přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, čímž pozitivně ovlivňuje přenos kyslíku v těle.
Zelezo, spolu s kyselinou listovou, přispívají k normální funkci imunitního systému, snižují míru únavy a vyčerpání a podílí se na procesu dělení buněk. Kyselina listová přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství a podporuje normální krvetvorbu.

Dávkování

1 tableta denně

Kontraindikace

Nejsou známy.

Složení

Obsah v 1 tabletě:
Zelezo 20 mg
Kys. listová 1000 ug
Přídatné látky: plnidla: sorbitol, mikrokrystalická celulóza, látky protispékavé: stearan hořečnatý, kyselina stearová, sladidlo: sorbitol, potah: hydroxypropylmethylcelulóza, polyvinylpyrolidon
Údaje o firmě http://www. vitaminy-mineraly.cz/ http://www. vitaharmony.cz/

Příbalový léták