Salus Floradix tablety—84 ks

Floradix je doplněk stravy pro zmírnění únavy a vyčerpání. Obsahuje železo v dobře biologicky dostupné organické formě.

Cena vč. DPH
332 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3279685 | Zbozi: 18114993

Popis produktu

Floradix je doplněk stravy pro zmírnění únavy a vyčerpání. Obsahuje železo v dobře biologicky dostupné organické formě.

Užití

Floradix obsahuje železo v dobře biologicky dostupné organické formě glukonátu železatého. Díky vysoké míře vstřebatelnosti železa obsaženého ve Floradixu je jen velmi malá část železa vyloučena zažívacím traktem. Snižuje se tak riziko případných nežádoucích účinků jako je žaludeční nevolnost a zácpa, které jsou častější při příjmu elementárního železa. Floradix obsahuje železo a látky, které podporují jeho vstřebávání.
Floradix je unikátní doplněk stravy, jehož tradiční receptura mu umožňuje být oprimálním zdrojem železa bez rizika ukládání nadbytku. Floradix je vhodný pro ženy v období menstruace a pro těhotné a kojící ženy. Je vhodný pro děti v období růstu, pro dospívající, pro starší lidi a rekonvalescenty. Pro vegetariány, kteří nekonzumují maso jako přirozený zdroj železa, jsou přípravky doplňující železo prakticky jediným zdrojem této nepostradatelné látky.

Dávkování

1 tabletu 2x denně, přibližně 30 minut před jídlem a zapijte ji vodou.

Složení

Extrakt z kvasnic, rýžový škrob, extrakt ze sušené směsi (17,4 %) ze: špenátového listu (Spinacia leracea), kopřivového listu (Urtica dioica), plodu fenyklu (Foeniculum vulgare), mrkvového kořene (Daucus carota), zeměžluče (Centaurium erythraea). Glukonan železnatý, šípkový extrakt (4 %) (Rosa canina), vitamín C (kyselina L-askorbová), niacin (nikotinamid), objemové činidlo (celulóza), protispékavá látka (oxid křemičitý), lešticí látka (šelak), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin), protispékavá látka (talek), emulgátor (polysorbát 80), vitamín B1 (thiaminhydrochlorid), kyselina listová, vitamín B12 (kyanokobalamin).

Příbalový léták