Revalid Hair Tonic—ampulky 20x6 ml

Revalid® vlasové tonikum s energizujícím složením s kofeinem a přírodními látkami jako je panthenol, pšeničné proteiny a extrakt z ovsa. Bojuje proti stárnutí folikulu a stimuluje růst vlasů. Posiluje vlasový kořínek a usnadňuje rozčesávání.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2852227 | Zbozi: 18108322

Popis produktu

Revalid vlasové tonikum s energizujícím složením s kofeinem a přírodními látkami jako je panthenol, pšeničné proteiny a extrakt z ovsa. Bojuje proti stárnutí folikulu a stimuluje růst vlasů. Posiluje vlasový kořínek a usnadňuje rozčesávání.

Užití

Jak Revalid© tonikum účinkuje? 1. Jemná masáž tonikem podporuje prokrvení pokožky. 2. Tonikum s kofeinem má pozitivní účinek na sílu a vitalitu vlasového kořínku. 3. Tonikum posiluje slabé vlasy, chrání je před poškozením a usnadňuje rozčesávání. 4. Pantenol uklidňuje vlasovou pokožku.
Pro vnější užití, bez oplachování.

Dávkování

Aplikuje se na mokré nebo suché vlasy. Intenzívní péče: 2 x denně, nejlépe ráno a večer. Pravidelná péče: 4 — 5 x týdně.
Návod na použití: 1. Odstraňte aplikační uzávěr a aplikujte celý obsah ampule na pokožku hlavy. Speciální aplikátor umožňuje aplikaci všude, kde je potřeba. 2. Konečky prstů jemně vmasírujte do pokožky hlavy a nechte působit. Neoplachujte.
Doporučení: Abyste dosáhli regenerace vlasového kořínku, používejte kůru minimálně 2-3x měsíčně

Fakta

Upozornění: Obsahuje alkohol. Zabraňte vniknutí do očí. Pokud by se tak stalo, důkladně opláchněte oči vodou. Neužívejte vnitřně. Při náhodném požití vyhledejte lékařskou pomoc. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Složení

Agua, Alcohol Denat., Panthenol, Caffeine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed
Wheat Protein, Parfum, Betaine, Cetrimonium Chloride, Butylene Glycol, Pantolactone,
Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Avena Sativa Kernel Extract.

Příbalový léták