Bioaquanol U—250 ml

Stimulátor vlasového růstu. Mírným drážděním pokožky stimuluje buňky, vyživující vlasové cibulky. Vlasy méně vypadávají, nelámou se a lépe rostou.

Cena vč. DPH
195 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594975140035 | Zbozi: 18100330

Popis produktu

Stimulátor vlasového růstu. Mírným drážděním pokožky stimuluje buňky, vyživující vlasové cibulky. Vlasy méně vypadávají, nelámou se a lépe rostou.

Účinné látky

Extrakt kopřiva
Extrakt kostival
Extrakt měsíček

Užití

Stimulátor vlasového růstu dráždí mírně pokožku. Toto mírné dráždění je žádoucí, dochází při něm k lepšímu prokrvení vlasové pokožky i k lepší výživě vlasových cibulek.
Při pravidelném používání dochází ke snížení vypadávání vlasů, zmírnění lámavosti a omezení jejich třepení, snížení tvorby lupů a k růstu nových vlasů již po dvou měsících aplikace.

Dávkování

Použití: 1- 2x denně aplikujte jemnou masáží na postižené místo vlasové pokožky, trmový aplikátor umožňuje cílené dávkování přímo na pokožku. Neoplachujte. Pro dosažení účinku je vhodná pravidelná aplikace alespoň po dobu 2 měsíců.

Fakta

Tip: pro podporu kvality vlasů kombinujte vlasové přípravky řady Bioaguanol - Vlasový šampon Bioaguanol, a vlasové přípravky Bioaguanol U a Bioaguanol H.
Doporučení: přípravek obsahuje líh, který může způsobovat při častém používání mírné vysušování pokožky spojené s pocitem "suché, stažené“ pokožky, který při snížení četnosti požívání přípravku vymizí. Po aplikaci si důkladně umyjte ruce.

Poznámka

Výborných účinků kopřivy na růst vlasů a na pokožku je využito ve vlasovém stimulátoru
BIOAAUANOLU U, který kromě toho obsahuje ještě výtažek z měsíčku zahradního, kořene kostivalu, aloe vera a mateří kašičku. Stimulátor vlasového růstu BIOAOUANOL
U dráždí mírně pokožku. Toto mírné dráždění je žádoucí, dochází při něm k lepšímu prokrvení vlasové pokožky i k lepší výživě vlasových cibulek. Při pravidelném používání dochází ke snížení vypadávání vlasů, zmírnění lámavosti a omezení jejich třepení, snížení tvorby lupů a k růstu nových vlasů již po dvou měsících aplikace. Klinickým testováním bylo potvrzeno, že stimulátor BIOAAUANOL U je vhodný pro celou řadu alopecíí (vypadávání vlasů) mužů i žen. Aplikace alespoň dvakrát denně na postižené místo smotkem vaty nebo přímo vetřít prsty do pokožky vlasové části hlavy. Upozornění:
Zákal nebo usazenina jsou vytvořeny z mateří kašičky, která je součástí aktivních látek.
Případné odlišné zabarvení BIOAAUANOLu U u jednotlivých výrobních šarží, je způsobeno změnou koncentrace chlorofylu v extraktu z kopřivy. Tato odlišnost nemá vliv na kvalitu výrobku.

Složení

Agua, Alcohol Denat., Symphytum Officinalis Extract, Urtica Dioica Extract, Calendula
Officinalis Extract, Aloe Barbadensis Gel, Royal Jelly, Parfum, Citronellol, Geraniol,
Hydroxycitronellal, Isomethyl lonone, Limonene, Linalool.
Údaje o firmě
Wwww.silvita.cz
ISO 9001:2016

Příbalový léták