Capillan QS Vlasový aktivátor—200 ml

Capillan vlasový aktivátor aktivuje vlasové kořínky, ošetřuje vlasovou pokožku, udržuje spodinu vlasů bez lupů. Má silně stimulující a posilující účinky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595194600782 | Zbozi: 18100408

Popis produktu

Capillan vlasový aktivátor aktivuje vlasové kořínky, ošetřuje vlasovou pokožku, udržuje spodinu vlasů bez lupů. Má silně stimulující a posilující účinky.

Užití

Vlasová voda — aktivátor — je přípravek učený k rekondici vlasů a vlasové pokožky. Má silně stimulující a posilující účinky. Za regenerační vlastnosti je zodpovědný komplex účinných složek přípravku, založený na bázi vitamínů i dalších přírodních látek. Vitamíny
A a E působí příznivě v regeneračních procesech a dodávají vlasové pokožce pružnost a ochranu před nežádoucími vlivy okolního prostředí. Zejména před vlivem oxidativního stresu, ke kterému přispívá například přízemní ozón z městského smogu. Obdobně jsou pak chráněny i vlasy, které jsou vitální, pružné a lesklé. Tomuto efektu napomáhá také hydrokreatin, který přispívá významnou měrou k regeneraci přísunem základních stavebních prvků vlasových a kožních buněk. Zklidnění podrážděné kůže je dosaženo pomocí hojivého účinku panthenolu v kombinaci s heřmánkovým extraktem. Ten působí zároveň jako prostředek proti rozvoji nežádoucí kožní mikroflóry a omezuje tak výskyt lupů. Tento efekt je umocněn působením extraktu z vilínu viržinského, kde se navíc ještě uplatní jeho svíravý efekt na vlasovou pokožku, který vede ke snížení množství potu a kožního mazu a brání tak vypadávání vlasů. Myrhová tinktura dodává vlasům a pokožce ochrannou vrstvu. Tato vrstva brání průniku škodlivých látek a zároveň pokožku i vlas kondicionuje, což v praxi znamená snadnější rozčesávání, snížení elektrizování vlasů a snazší formování účesu.

Dávkování

5 - 10 ml přípravku vetřít do vlhkých vlasů. Přípravek se neoplachuje.

Prevence

Složení

Ingredients: Alcohol Denat.,Propylene Glycol, Agua, Witch LeafExtract,PEG-7 Glyceryl
Cocoate, Commiphora Abyssinica Resin Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract,
Tocopheryl Acetate, Panthenol, Parfum, Creatine, BHT, Retinyl Palmitate (and) Tocopherol,
Disodium EDTA.

Příbalový léták